Κατηγορίες

ΕΠΣ Ημαθίας – SofaScore : Τι θα πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές που μεταγράφονται ή αποδεσμεύονται

Πολύ παραπάνω από τις αρχικές προβλέψεις μας κινήθηκε το ενδιαφέρον των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, όσον αφορά την είσοδο των πρωταθλημάτων στην πλατφόρμα της SofaScore.

Παρά το γεγονός πως η δυναμική δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός στο αφιέρωμα του sportsup.gr στα παλαιότερα χρόνια), οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι φίλαθλοι έχουν “κατεβάσει” την εφαρμογή στο κινητό ή στο tablet τους και παρακολουθούν τα αποτελέσματα και τα υπόλοιπα στατιστικά για τις δύο πρώτες κατηγορίες.

Σύντομα μάλιστα θα προστεθούν όλα τα στοιχεία για το Κύπελλο Ημαθίας, που σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί η προημιτελική φάση.

Από σήμερα ωστόσο (1/1) ξεκίνησε και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Η SofaScore έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές που μεταγράφονται ή αποδεσμεύονται από μια ομάδα και μπορεί ο επισκέπτης να παρακολουθεί την εξέλιξη τους.

Για το λόγο αυτό, οι παίκτες που επιθυμούν να ενημερώνεται το status τους στην πλατφόρμα, μπορούν να στέλνουν e-mail στο sportsupgr@hotmail.com ή να αποστέλλουν μήνυμα στον αριθμό viber 6941617336 για να ενημερώνουν είτε αν μεταγράφηκαν σε κάποιον σύλλογο (οπουδήποτε σε Ελλάδα ή εξωτερικό) ή αν αποδεσμεύτηκαν από το σωματείο στο οποίο ανήκαν.

Το link για το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στη SofaScore ΕΔΩ και για το πρωτάθλημα της Β ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected