Κατηγορίες
Super League 2

Κοζάνη: “Ποδαρικό” στο 2024 κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχουν μπει οι παίκτες της Κοζάνης, μετά από την άδεια που πήραν για να περάσουν τις μέρες των εορτών με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η προετοιμασία τους για το πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό βρίσκεται στο αποκορύφωμα της, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της SL2.

Με το ματς της Τετάρτης (3/1, 15.00) οι “κόκκινοι” επιστρέφουν στους επίσημους αγώνες σχεδόν 15 μέρες μετά, μιας και ο προηγούμενος ήταν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας με τον Αιολικό (0-0).

Με βάσει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος η ομάδα της Κοζάνης έχει ένα αρκετά “βαρύ” πρόγραμμα μπροστά της με μια τετράδα αγώνων “φωτιά”. Μετά το ματς κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ακολουθεί το εκτός έδρας με τον Μακεδονικό, το εντός με τη Νίκη Βόλου και ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Η διοίκηση της Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τη συσπείρωση, τη συμπαράσταση και την παρουσία του, σε όλους τους αγώνες της ομάδα μας. Ενόψει του εντός έδρας αγώνα την Τετάρτη 3/1 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα μας, η οποία αγωνίζεται κόντρα στην ομάδα του Λεβαδειακού, κόντρα σε μια ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στη SL1.

Ευχές

Η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ σας εύχεται Καλή Χρόνια, με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας! Το 2023, το οποίο αποχαιρετήσαμε, θα έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας μας, καθώς πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας μας στη SL2 μετά από 42 χρόνια. Ευχόμαστε το 2024 να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες χαρές και συγκινήσεις και τα επόμενα χρόνια του συλλόγου μας να είναι το ίδιο ένδοξα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected