Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Απροσπέλαστο εμπόδιο για τον Λεβαδειακό η Κοζάνη! (photos+vid)

Πρωτοχρονιάτικο…δώρο στην ΑΕΛ έκανε η Κοζάνη, που απέσπασε ισοπαλία από τον Λεβαδειακό!

Στο πρώτο παιχνίδι του 2024 για τις δύο ομάδες, οι Μακεδόνες αποδείχτηκαν…σκληρό καρύδι για τους φιλόδοξους Βοιωτούς, στο πρώτο παιχνίδι τους με τον Σωκράτη Ορφυδόπουλο στον πάγκο.

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 16 βαθμούς και θα συνεχίσουν τη μάχη για την είσοδο στα play off, ενώ οι “πράσινοι” ισοβαθμούν μεν με την ΑΕΛ στην κορυφή αλλά οι Θεσσαλοί έχουν ευκαιρία να ξεφύγουν αν κερδίσουν αύριο την ΑΕΚ Β.

Το φιλμ

Η πρώτη καλή φάση στο ματς σημειώθηκε με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, όταν ο Γιαννιώτας δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή αλλά ο Μπογκντάνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα.

Δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά της Κοζάνης να απειλήσει, με τον Γκροφ να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γραμμένου.

Στο 37′ ο Κουάδρα προσπάθησε να απειλήσει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Μπογκντάνοβιτς.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Πολέτο κινήθηκε ωραία, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Αργεντίνος μάλιστα απείλησε ξανά στο 41′, μετά τη σέντρα του Βήχου.

Η πρώτη καλή και ουσιαστικά μοναδική καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκε στο 50′ όταν ο Πάνος εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Ακολούθησε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τον Λεβαδειακό να πιέζει αλλά να μην καταφέρνει στο τέλος να πάρει τη νίκη που θα τον έφερνε ξανά στην κορυφή.

δείτε φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης) : Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Τζημόπουλος (7′ λ.τ. Σουλιώτης), Κούφας, Ίτσιος (73′ Ποζατζίδης), Νάτσος, Αποστολίδης (62′ Καραγιάννης), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (73′ Δόρης)

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Χάμοντ (71′ Μεχία), Γιαννιώτας, Νίκας, Κουάδρα (86′ Τσιριγώτης), Πολέτο (79′ Συμελίδης), Ρομό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected