Super League 2

Super League 2 : Σπουδαίο διπλό στο “Ελ Πάσο” για τον Ολυμπιακό Β (vids)

Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις ο Ολυμπιακός Β, μετά τη σπουδαία νίκη του στο Ελ Πάσο κόντρα στον Παναθηναϊκό Β.

Η δεύτερη ομάδα των “ερυθρολεύκων” είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα μόλις στο 1ο λεπτό, με την κεφαλιά του Κωστούλα να σταματάει στο δοκάρι του Μαργκόνο. Η δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού ισορρόπησε, ωστόσο σε μία αντεπίθεση και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Σγουρού από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρος ο Παναθηναϊκός Β είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 39΄ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Σιδερά πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός Β μπήκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και στο 61΄ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, με τον Παπαδούδη να βγάζει την εξ επαφής κεφαλιά του Σιδερά. Η πίεση του τριφυλλιού απέδωσε καρπούς. Μετά από τρομερή ενέργεια του Μαντσίνι στο 79′, ο Αθανασακόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Παπαδούδη.

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός Β’ κέρδισε πέναλτι με τον Μπα να κάνει το 2-1 ενώ στο 89΄ ο Σαπουντζής με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου) : Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (75′ Βουτσάς), Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Λάμψιας (75′ Μαντσίνι), Καραμπάς (68′ Αθανασακόπουλος), Λιούμης (55′ Μπιλάλ)

Ολυμπιακός Β (Αριέλ Ιμπαγάσα) : Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουτσίδης, Κεραμιδάς (69′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (86′ Κατσουλίδης), Κωστούλας (75′ Κωστή), Ντιμπαϊ (86′ Σαπουντζής), Μουζακίτης, Αργυρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected