Γ Εθνική / Τοπικά

Τρομερή κίνηση από τραυματία ποδοσφαιριστή : Δώρισε τα χρήματα στους συμπαίκτες του!

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο για ολόκληρη την κοινωνία και πόσο μάλλον για τα ερασιτεχνικά σωματεία και τα μέλη αυτών, η οικογένεια του Γιώργου Ραφαήλ Ιατράκη, αποφάσισε να μη δεχτεί την οικονομική αποζημίωση από την ομάδα, δωρίζοντας την ουσιαστικά στους συμπαίκτες του!

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Γόρτυνας στην ΕΠΣ Ηρακλείου, τραυματίστηκε έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού και μηνίσκου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μία επέμβαση, για την οποία έδειξε πρόθεση η διοίκηση της ομάδας, να καλύψει ένα μέρος αυτής, κάτι όμως που η οικογένεια, δεν θέλησε να αποδεχτεί, καθώς ήδη είχε εξοφλήσει το σύνολο των υποχρεώσεων της.

Όπως αναφέρει το Grandsport, η οικογένεια του Γιώργου Ραφαήλ Ιατράκη, γνωρίζοντας άλλωστε και τις μεγάλες ανάγκες των συμπαικτών του 17χρόνου ποδοσφαιριστή της Γόρτυνας, αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα, έτσι ώστε να καλυφθούν ανάγκες των παικτών, προηγούμενες ή και επόμενες.

Σίγουρα πρόκειται για μία σπάνια κίνηση, η οποία αποδεικνύει και την αλληλεγγύη της οικογένειας του νεαρού αθλητή, ο οποίος την ίδια ώρα, κάνει τον δικό του «αγώνα» για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη δράση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected