Αθλήματα

Ένα ακόμη ρεκόρ για την Γεωργία Δεσπολλάρη

Η Γεωργία Δεσπολλάρη έκανε το δύο στα δύο, αφού μετά τον αγώνα στο Ντόρτμουντ κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ και στη σημερινή διοργάνωση στο Τάμπερε.

Η ανερχόμενη πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων τερμάτισε δεύτερη στα 800 μ. με 2.05.55 και βελτίωσε το 2.05.81 του Σαββάτου. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου μέσα από τους αγώνες θα αποκτήσει την εμπειρία και την εξοικείωση με τον κλειστό στίβο, που είναι σίγουρο πως θα την οδηγήσουν σε ακόμη καλύτερους χρόνους.

Η “χάλκινη” πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ23 παρότι έμεινε αρκετά πίσω στα πρώτο μισό της κούρσας άρχισε να αναπτύσσεται μετά τα 500 μ. και στο τελευταίο 200άρι ξεκίνησε να προσπερνά τις αντιπάλους της δείχνοντας πως έχει περίσσιες δυνάμεις. Η Δεσπολλάρη θα συνεχίσει τους αγώνες της στην Ολλανδία (27/1), εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το φράγμα του 2.05.

Νικήτρια στα 800 μ. ήταν η Βέρα Ματίλα (Φινλανδία) με 2.05.16.

Στο μίτινγκ του Τάμπερε άνοιξε τη σεζόν και η Άρτεμις Αναστασίου στα 60 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια ήταν όγδοη στον τελικό των 60 μ., ενώ στον προκριματικό σημείωσε 7.59. Η Αναστασίου θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Άπελντορν το ερχόμενο Σάββατο (27/1).

Δεύτερη θέση για τον Ανδρικόπουλο στο Άαρχους
Ο Νίκος Ανδρικόπουλος έκανε τον πρώτο του αγώνα στο 2024 στο Άαρχους της Ολλανδίας. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ήταν δεύτερος με 15,77 μ. στο ένα και μοναδικό άλμα του στον αγώνα. Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 2 Φεβρουαρίου στο Μιραμάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected