Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη Πετρούπολης, έχασε το ματς και του αφαιρέθηκαν 5 βαθμοί!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Athens Kallithea FC συνολική χρηματική ποινή ύψους 4.500 ευρώ (αγώνας της 17.01.2024, Athens Kallithea-Παναιτωλικός, για το Κύπελλο Ελλάδος)

2. Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου «Α.Σ. Άρης Πετρούπολης» κατά του σωματείου «Αλμυρός». Αποφαίνεται, κατά πλειοψηφία, ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σωματείων «Αλμυρός» και «Άρης Πετρούπολης», που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 06.12.2023 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου «Άρης Πετρούπολης».

Αποφαίνεται ότι στον ανωτέρω ποδοσφαιρικό αγώνα ο Άρης Πετρούπολης ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από τον Αλμυρό.

Επιβάλλει σε βάρος του Άρη Πετρούπολης συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ και ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επιβάλλει στο σωματείο «Αλμυρός» συνολική χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ.

Αποφαίνεται ότι ο Άρης Πετρούπολης και ο εκπρόσωπός του, Τζεμής Θεμιστοκλής δεν τέλεσαν το πειθαρχικό παράπτωμα των άρθρων 10 παρ. 1 περ. β Ι του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 2 του Π.Κ.

3. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Αφάντου ΑΕΡ» συνολική χρηματική ποινή 2.000 ευρώ. Επιβάλλει σε βάρος του Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλά, τραυματιοφορέα του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλιά (αγώνας της 14.01.2024, ΑΕΡ Αφάντου-Ελλάς Σύρου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

4. Επιβάλλει σε βάρος του πρώτου σωματείου με την επωνυμία «ΕΠΣ Καρδίτσας» χρηματική ποινή ύψους 200 ευρώ. Επιβάλλει σε βάρος του Ηλία Γιαννακόπουλου, εκπροσώπου του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του Ηλία Γιαννακόπουλου (αγώνας της 17.01.2024, Καρδίτσα Κ16-Τρίκαλα Κ16, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΠΣ Κ-16)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected