Κατηγορίες
Διάφορα

“Barok” Coffee-Bar : Κράτησε θέση ΤΩΡΑ για τα μεγάλα αποψινά ματς!

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League. Στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ, τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Mε ένα τηλέφωνο στο 6938711629 κρατάμε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί), για να απολαύσουμε τις σημερινές ματσάρες!

Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει στις 16:00 στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ θέλει επειγόντως τη νίκη μετά και τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο απέναντι στην Κηφισιά που παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας και μάχεται για τη σωτηρία της σε κάθε παιχνίδι, με τον Κώστα Μπράτσο πλέον στο τιμόνι.

Στην OPAP Arena στις 17:30, η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και να παραμείνει τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος παραμένει σταθερά μέσα στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play-offs.

Την ίδια ώρα (17:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για την επιβίωσή του στην προσπάθεια που κάνει για να ανασάνει βαθμολογικά φιλοξενώντας στους Ζωσιμάδες τη Λαμία, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες και κυνηγάει πάντα την υπόθεση των play-offs.

Στις 20:30 ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει στην κορυφή και για να το πετύχει καλείται να περάσει από το Περιστέρι, απέναντι σε έναν Ατρόμητο, ο οποίος τελευταία έχει γνωρίσει τρεις σερί ήττες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί έξι βαθμούς και από την 6η θέση.

Το μεγάλο ματς της ημέρας δεν είναι άλλο από το ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο στις 21:00 απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι έπεσαν στην 3η θέση μετά την ήττα στην Τούμπα, με τους ερυθρόλευκους να πηγαίνουν με αυτοπεποίθηση μετά τις τρεις σερί νίκες που έχουν σημειώσει με στόχο να πιάσουν τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που περάσουν με διπλό.

ΟΦΗ – Κηφισιά (16:00)
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (17:30)
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (17:30)
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (20:30)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected