Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Ο Μπαμπέ και μόνο χρειάστηκε στην Παρί (vids)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και με τον Μπαπέ…μπροστάρη, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε “αέρας” από το Reale Arena και συνεχίζει στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ πέτυχε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, και ήταν ασταμάτητος για την ομάδα του. Η Σοσιεδάδ με τον κόσμο της να στήνει μια γιορτή κατάφερε να πετύχουν ένα γκολ και να δώσει έστω και αυτή τη μικρή χαρά στους φιλάθλους τους.

Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό όταν ο Κιλιάν Μπαπέ μετά από πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ισπανών, με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων να πανηγυρίζει το γκολ του με έξαλλο τρόπο.

Η Παρί η οποία σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν είχε κανένα απολύτως άγχος στην αναμέτρηση, με τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια αρκετά μέτρια Σοσιεδάδ.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Μπαπέ από το να σκοράρει ξανά στο παιχνίδι, με τον Γάλλο επιθετικό να δείχνει για μια ακόμη φορά την ποιότητα του και με υποδειγματικό τελείωμα να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και δεύτερο για τους φιλοξενούμενους.

Το μοναδικό που κατάφερε η Σοσιεδάδ ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής, με τον Μερίνο στο 89΄να κάνει το 1-2, ένα τέρμα το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλα από τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγκουαθίλ) : Ρεμίρο, Γκαλάν, Τραορέ, Λε Νορμάν, Θουμπέλδια (77′ Πατσέκο), Μερίνο, Μπράις Μέντεθ (61′ Τουριέντες), Θουμπιμέντι (83′ Ολασαγκάστι), Μπέκερ (61′ Μπαρενετσέα), Κούμπο, Οϊαρθάμπαλ (77′ Αντρέ Σίλβα)

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε) : Ντοναρούμα, Νούνο Μέντες (62′ Μουκιέλε), Χακίμι (83′ Σολέρ), Μπεράλδο, Λούκας Ερνάντεθ, Φαμπιάν Ρουίθ (77′ Ουγκάρτε), Ζαΐρ-Εμερί, Βιτίνια, Ντεμπελέ (82′ Μουανί), Εμπαμπέ, Μπαρκολά (46′ Κανγκ-ιν Λι)

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των “16”

Τρίτη 5/3

Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν  1-2  [0-2]
Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο  3-0  [0-1]

Τετάρτη 6/3

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία [1-0]
Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη [3-1]

Τρίτη 12/3

Μπαρτσελόνα – Νάπολι [1-1]
Άρσεναλ – Πόρτο [0-1]

Τετάρτη 13/3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ [0-1]
Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν [1-1]

*μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected