Κατηγορίες
Basket

ΕΚΑΣΚΕΜ : Θρίλερ στα ζευγάρια της Β Φάσης, οι μισές ομάδες “σκούπισαν” και προκρίθηκαν

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (9/3), στα δεύτερο παιχνίδια της Β Φάσης του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε τρία από τα έξι ζευγάρια, οι ομάδες πέτυχαν το 2×2 και πήραν το εισιτήριο για τα play off. Ο Άθλος Αλεξάνδρειας δυσκολεύτηκε στο Κιλκίς αλλά έκαμψε την αντίσταση του τοπικού Αετού και έτσι θα συνεχίσει με στόχο την επιστροφή του στη Γ Εθνική μετά από έναν χρόνο. Η ομάδα του Κιλκίς θα αναμετρηθεί με τον Αιγινιακό για τις θέσεις 11-12.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας ηττήθηκε δεύτερη φορά από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ο οποίος έπαιξε εξαιρετική άμυνα και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τα play off.

Πρόκριση χωρίς απώλειες και για τους Ικάρους, σε ένα δραματικό ματς στο Κλειστό των Γιαννιτσών. Η ομάδα της Πέλλας επικράτησε με 72-71 του Βατανιακού και τον άφησε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Στα άλλα ματς, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τη σειρά των αγώνων, η οποία θα πάει σε τρίτο παιχνίδι, την Τετάρτη 13/3.

Η ΑΓΕ Πιερίας νίκησε τον Εδεσσαϊκό και έφερε το ζευγάρι στα ίσια, ενώ το ίδιο έπραξε και ο ΑΟΚ Βέροιας, που επικράτησε με 66-62 του Εργόναθλου, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί σε τρίτο ματς στο Πολύκαστρο.

Σε τρίτο παιχνίδι οδηγήθηκε και το ζευγάρι ΠΑΟΚ Αλμωπίας – Ζαφειράκης, με την ομάδα της Πέλλας να πιάνει εξαιρετική απόδοση και να φτάνει στο 74-60 κόντρα στους Ημαθιώτες.

Τέλος, στο πρώτο παιχνίδι για τις θέσεις 13-16, ο ΦΟ Αριδαίας επικράτησε με 73-60 της Αναγέννησης Λιτοχώρου.

Β Φάση (δεύτεροι αγώνες)

Αετός Κιλκίς – Άθλος Αλεξάνδρειας  61-69 (0-2)
Ίκαροι Γιαννιτσών – Βατανιακός  72-71 (2-0)
ΑΓΕ Πιερίας – Εδεσσαϊκός  74-68 (1-1)
ΑΟΚ Βέροιας – Εργόναθλος Πολυκάστρου  66-62 (1-1)
ΠΑΟΚ Αλμωπίας – Ζαφειράκης Νάουσας  74-60 (1-1)
ΑΟΚ Αιγινιακός – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών  53-66 (0-2)

Θέσεις 13-16 (πρώτος αγώνας)

ΦΟ Αριδαίας – Αναγέννηση Λιτοχώρου  73-60 (1-0)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected