Αθλήματα

Miami Open: Επιβλητική πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Κοκκινάκη (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης έκαναν μαγικό ντεμπούτο στη συνεργασία τους στο διπλό επικρατώντας στην πρεμιέρα του Miami Open των Αυστραλών Άλεξ ντε Μινόρ και Ρίνκι Χιτσικάτα με 6-3, 6-4 σε μόλις 64 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Όπως αναφέρει το Tennis24, Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης τελείωσαν το ματς με 5 άσους (κανένα διπλό λάθος), κέρδισαν 89% των πόντων πίσω από το πρώτο service (31/35) και 69% στο δεύτερο (9/13) δεν αντιμετώπισαν ούτε ένα break-point, ενώ εκμεταλλεύτηκαν τις 2 από τις 8 ευκαιρίες για break.

Το πρώτο break ήρθε στο 4ο game του 1ου set παίρνοντας προβάδισα με 3-1, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να διατηρήσουν το service τους κλείνοντας το set με 6-3 κάνοντας το 1-0. Έχοντας τον ίδιο ρυθμό στο service τους Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης έφτασαν σε break και στο 2ο set κάνοντας το 4-3 για να κλείσουν στη συνέχεια το ματς σφραγίζοντας την πρόκριση.

Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουν το δυνατό δίδυμο τους διπλίστες Ραμ (ΗΠΑ)/Σάλσμπουρι (Μ. Βρετανία) που νίκησαν με τη σειρά τους το δίδυμο Μπλούμπεργκ (ΗΠΑ)/Ρουντ (Νορβηγία) με 7-6(5), 6-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected