Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Αγχωτική αλλά σημαντική νίκη για την Εθνική μας (vid)

Στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης η Εθνική Ελπίδων πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και πέτυχε το ζητούμενο, τη νίκη επί της Ανδόρας (1-0) και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στο EURO 2025 της κατηγορίας. Σκόρερ ο Βασίλης Σουρλής από ασίστ του Κρυπαράκου.

Μόλις στο 6′ ο Καλογερόπουλος έπιασε κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική μεριά των διχτύων, ενώ στο 7′ ο Τζολάκης πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Τζόλα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 26′ από τη σέντρα του Κρυπαράκου ο Τζίμας έπιασε το σουτ αλλά ο Ντε Κάστρο μπλόκαρε σταθερά.

Η Εθνική πέτυχε το γκολ της νίκης στο 41΄, όταν ο Κρυπαράκος βρήκε με κάθετη πάσα τον Σουρλή στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος με “λόμπα” νίκησε τον Ντε Κάστρο.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με την Ελλάδα να έχει την υπεροχή και την Ανδόρα να προσπαθεί με αντεπιθέσεις, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Στο 90+5΄ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ της Ανδόρας Ντε Κάστρο.

Συνθέσεις

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κρυπαράκος, Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουρφαλίδης (56΄ Δαρέλας), Σουρλής, Μεταξάς (84΄ Καραμάνης), Αποστολάκης (84΄ Παναγιώτου), Τζίμας (56΄ Κοσίδης), Παναγίδης (71΄ Σοφιανός).

Ανδόρα (Ιλόϊ Κασάλς): Ντε Κάστρο, Μπέλίντο, Ολιβέϊρα, Ρόμπινατ, Μπόρα, Φερέϊρα (71΄ Ροντρίγεζ), Ροντρίγκο (85΄ Πουϊγκσεγούρ), Μπάμπο, Ιζκιέρδο, Ρόσας, Σόλα (71΄ Γκούμα / 90+6΄ Ραβέλο).

Το video του αγώνα

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected