Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Μακεδονίας η ΑΕ Ευόσμου (vid)

Η ΑΕ Ευόσμου έγραψε ιστορία, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Η ομάδα του Γιώργου Τσουκαλίδη επικράτησε με 1-0 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο γήπεδο της Τούμπας και κατέκτησε τον πρώτο της τρόπαιο στην ιστορία.

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μία κατηγορία, όμως η ομάδα του Ευόσμου “έσβησε” τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξε στα ίσια, δίνοντας το 100% για τη σπουδαία διάκριση.

Την ίδια ώρα, για την ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου είναι ο δεύτερος σερί χαμένος τελικός, αφού πριν πέντε χρόνια (2018-2019) είχαν ηττηθεί από τον Θερμαϊκό Θέρμης στο ίδιο γήπεδο (3-1).

Το γκολ που έκρινε τον τίτλο για την ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Αργυρόπουλος και Ζαχαριουδάκης από την Ημαθία, σημείωσε στο 78′ με κεφαλιά ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αχαλινόπουλου.

Συνθέσεις

Ποσειδών Μηχανιώνας (Άγγελος Ζαζόπουλος) : Τεντζέρης, Νικολαϊδης (70′ Κύζιλης), Λαγόντζος, Καλλίδης, Σαλιάρης (87′ Παπαδόπουλος Π.), Τεμερτζόγλου, Κωστίκος (87′ Χατζηβασιλειάδης), Μαρμαρίδης (87′ Πάστρας), Τσαπακίδης, Γιαννούσης (70′ Τσιπούρας), Κάκκο

ΑΕ Ευόσμου (Γιώργος Τσουκαλίδης) : Αργυρόπουλος, Αχαλινόπουλος, Τάνγκου, Μαργαρίτης, Τρόκας, Περτσιούνης, Καρατζάογλου, Λάμι (75′ Κυριακίδης), Ντόκου (67′ Τσέλα), Αντωνακόπουλος (89′ Πολίτης), Ξανθόπουλος.

δείτε τον αγώνα και την απονομή στο βίντεο του ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected