Κατηγορίες
Super League 2

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Διαγόρα στα play out

Ένα γκολ του Μανιά ήταν αυτό που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στον Διαγόρα, σε ένα ιδανικό ξεκίνημα στα play out.

Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε του Παναθηναϊκού Β στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και με το…καλημέρα, ανέβηκε στην 1η θέση της κατάταξης με 17 βαθμούς. Από την άλλη, οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν πλέον πιο έντονα το φάσμα του υποβιβασμού, καθώς παραμένουν στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς.

Το φιλμ

Ο Παναθηναϊκός Β είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ενώ ο Διαγοράς από την άλλη προσπαθούσε να δημιουργήσει με αντεπιθέσεις επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ξενόπουλου. Οι “πράσινοι” απείλησαν με Μπιλάλ και Κυριόπουλο στο 7΄ και στο 13΄αντίστοιχα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Λαδά. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16΄.

Η ομάδα της Ρόδου έφυγε στην αντεπίθεση, με τον Αρίας να γυρίζει στο δεύτερο δοκάρι και τον Μανιά από κοντά να ανοίγει το σκορ (0-1). Ο Παναθηναϊκός Β στο 32 έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Κυριόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάτρης πήρε την πρώτη κεφαλιά, αλλά η κεφαλιά του Σαρδέλη κόπηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς του Διαγόρα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι “πράσινοι” απείλησαν εκ νέου, με τον Κυριόπουλο να κάνει το παράλληλο γύρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά τον Μπιλάλ να μην προλαβαίνει για λίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, έφταναν με ευκολία έξω από την περιοχή του Διαγόρα, ωστόσο δεν μπορούσαν διασπάσουν τη μαζική άμυνα του Διαγόρα. Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης το “τριφύλλι” έχασε νέα τεράστια ευκαιρία. Ο Σαρδέλης μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα, με τον Λιούμη να μην προλαβαίνει την μπάλα και αυτή να περνάει μόλις δίπλα από το δοκάρι του Λαδά.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου) : Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης (68′ Καλοσκάμης), Μαντσίνι (80′ Λιούμης), Κυριόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Φρόκου (80′ Καραμπάς), Μπιλάλ (62′ Νταμπίζας)

Διαγόρας Ρόδου (Ράτκο Ντόσταντιτς) : Λαδάς, Δημητρίου, Μασούρας, Λεσάι (74′ Τσάβος), Τσιαντούλας, Παπατόλιος, Σταματούλας, Αρίας (81′ Ματίγεβιτς), Μανιάς, Αντεσίνα (57′ Βολάκης), Μανωλάκης

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Διαγόρας Ρόδου 1 1 0 0 1 0 1 17
2 Αιγάλεω 1 1 0 0 2 0 2 16
3 Ολυμπιακός Β 1 1 0 0 5 0 5 15
4 Γιούχτας 2 1 0 1 1 2 -1 14
5 Παναθηναϊκός Β 1 0 0 1 0 1 -1 11
6 Παναχαϊκή 2 0 0 2 0 6 -6 11
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected