Κατηγορίες
Αθλήματα

Η ΑΕΚ βράβευσε τον Στιβ Παπαδόπουλο για τις 609 συμμετοχές (photos)

Η ΑΕΚ βράβευσε τον Στιβ Παπαδόπουλο, τον αθλητή που έχει χαράξει τη δική του ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ, καθώς έχει το απίστευτο ρεκόρ των 609 συμμετοχών στην Α Εθνική!

Τιμής ένεκεν, οι άνθρωποι του “δικεφάλου” απένειμαν στον Βεροιώτη αθλητή τη φανέλα της ΑΕΚ, με το όνομά του και το Νο69, που φοράει επί 30 συναπτά έτη ο 44χρονος Στιβ στην Α Εθνική κατηγορία, από τον Φίλιππο Βέροιας μέχρι και τον Αερωπό Έδεσσας σήμερα.

Σημειώνουμε πως τις 500 τις συμπλήρωσε στις 15/12/2019 στο παιχνίδι Φίλιππος Βέροιας-Διομήδης Άργους και τις 600 στο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας-Αερωπός Έδεσσας στις 3/2/2024.

Ο Στιβ Παπαδόπουλος ανδρώθηκε στον ιστορικό Φίλιππο Βέροιας. Ξεκίνησε να παίζει στην ανδρική του ομάδα την περίοδο 1994-95 σε ηλικία 14 ετών και εκείνη τη χρονιά πήρε ο Φίλιππος το πρωτάθλημα και ο Στιβ το πρώτο του τίτλο. Πρωταθλητής Ελλάδας στα 15 του!

Από τότε παίζει ανελλιπώς το χάντμπολ που αγαπάει και σήμερα στα 44 σκέφτεται να συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο!

Στις φωτογραφίες ο team μάνατζερ της ΑΕΚ, Ηλίας Χατσίκας παραδίδει στον Στιβ Παπαδόπουλο τη φανέλα της ΑΕΚ με το Νο69, που δεν είχε την τύχη και την τιμή να φορέσει ποτέ στην καριέρα του σαν αθλητής, ενώ είναι οπαδός της ομάδας.

Συγχαρητήρια στον Στιβ, στην ΑΕΚ και σε όσους συνέβαλαν στην πορεία του για να φτάσει σε αυτό το μεγάλο ρεκόρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected