Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ήταν εκεί για τον Άλκη : Ο φιλικός αγώνας των παλαιμάχων της Βέροιας με τον Άρη (photos+vid)

Παρά την απειλή της βροχής, αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στη φιλική αναμέτρηση Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Βέροιας και Άρη Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Ήταν ακόμη μια διοργάνωση στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού στέλνοντας ακόμα μια φορά το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει, ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι φιλία, είναι πάνω απ’όλα ιδανικό.

Παρόντες ήταν και οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη.

Στην αποστολή των φιλοξενούμενων συμμετείχαν οι Τολούδης, Βένος, Καρατζιόβαλης, Κολτσίδας, Μελισσάς, Πασιαλής, Ηπειρώτης, Χαριστέας, Χατζόγλου, Κούης, Παρτάλης, Καζαντζίδης, Εμμανουηλίδης, Ντούφαλης, Ηλιόπουλος, Σίστας, Τζιφόπουλος, Γούναρης, Γράμπης, Μπακογιάννης, Γκανάτσιος, Γόγολος, Ζαχόπουλος, Κασσάς.

Κόουτς της ομάδας ήταν ο παλιός προπονητής της Βέροιας και Παλαίμαχος του Άρη Κώστας Τσίλιος.

Με τη Βέροια αγωνίστηκαν οι Χωλόπουλος, Καντιμοίρης, Τσαλουχίδης, Ελευθεριάδης, Μπαλάφας, Βεσυργιανόπουλος, Βεργώνης, Τρούπκος, Καστανιώτης, Π. Ουρσουζίδης, Χ. Υφαντίδης, Παπατζίκος, Παπανώτας, Ζαρογιάννης, Παπαστέργιος, Μελετίδης, Τσιούχας, Μαντζαρίδης, Κολεσίδης, Σ. Μαραγκός και Στιβ Παπαδόπουλος.

Παρόντες ήταν οι Μίλης, Περαχωρίτης, Γιατζιτζόπουλος, Ν. Υφαντίδης, Γ. Μαραγκός, Στόιος, Πάζος, Δουλγεράκης, Χαραλαμπίδης, Αδαμόπουλος, Τερζόπουλος, Κελεσίδης, Αραμπατζής, Θ. Παπαδόπουλος, Κουσουλάκης, Τσιρέλας, Μιχαηλίδης, Παπαφωτίου, Νούσιας, Αλεξιάδης, Σαββίδης, Σταφυλίδης, Ορφανίδης.

Επίσης, τον αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Αρεοπαγίτης, ένθερμος οπαδός της Βασίλισσας, Θανάσης Ακριτίδης.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 με τα γκολ των φιλοξενουμένων να σημειώνει ο Άγγελος Χαριστέας και της Βέροιας ο Θωμάς Τρούπκος.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μπουρουτζόγλου με βοηθούς τους κ.κ. Δέλλα και Σουκιούρογλου με τον δεύτερο να σφυρίζει στο δεύτερο ημίχρονο και να περνάει βοηθός του ο κ. Μπουρουτζόγλου.

δείτε φωτογραφίες στο VeriaNet

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected