Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Το πρόγραμμα των play off στο πρωτάθλημα U14

Μετά την ολοκλήρωση της Β Φάσης στο παιδικό πρωτάθλημα της Ημαθίας, για το οποίο ενημερώνεστε αναλυτικά μέσα από το sportsup.gr, η ΕΠΣ Ημαθίας προχώρησε στον ορισμό των αγώνων play off.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή 28/4 και ώρα 11.00, με έδρες τα γήπεδα Νεοκάστρου και Μακροχωρίου αντίστοιχα.

Ο Φίλιππος Μελίκης, που τερμάτισε πρώτος στον 2ο όμιλο θα αντιμετωπίσει στο πρώτο παιχνίδι τους 3ους της βαθμολογίας, Τηλεμάχους Αλεξάνδρειας.

Την ίδια ώρα, το Μακροχώρι του Φίλιππου Πέιου, που ολοκλήρωσε τη Β Φάση στην 4η θέση, θα παίξει κόντρα στον 5ο της βαθμολογίας, Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Οι επαναληπτικοί θα λάβουν χώρα την Κυριακή 12 Μαΐου την ίδια ώρα, στις έδρες των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα σε Νησέλι και Νησί αντίστοιχα.

Θυμίζουμε πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και αν υπάρξει ίδιο αποτέλεσμα, τότε η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Η πρώτη της βαθμολογίας ΑΕΠ Βέροιας και ο ΝΠΣ Βέροια, που τερμάτισε δεύτερος προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected