Κατηγορίες
Super League 1

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Κώστας Γιαννούλης!

Τέλος σε μια 18χρονη καριέρα βάζει ο Κώστας Γιαννούλης, με τον ΟΦΗ να αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο αυτής φορώντας τη φανέλα του από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι και το 2025.

Όπως αναφέρει το Gentikoule, ο αρχηγός του ΟΦΗ που μάλιστα αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της εποχής Μπούση όταν ανακοινώθηκε τις πρώτες ημέρες του 2019 τίμησε τη φανέλα του συλλόγου για 5,5 ολόκληρα χρόνια μετρώντας 114 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από αριστερός μπακ, έγινε στον ΟΦΗ αριστερός στόπερ και αποτέλεσε μια σημαντική προσωπικότητα για τον σύλλογο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό αναμένεται να βάλει τέλος στη 18χρονη καριέρα του με συνολικά 417 εμφανίσεις αγωνιζόμενος ακόμα σε Ηρακλή, Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη μετά το τέλος της προπόνησης κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο “Γεντί Κουλέ” για να τιμήσει με την παρουσία του τον Κώστα Γιαννούλη που μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κρεμάει τα παπούτσια του βάζοντας τέλος σε μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected