Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Παρέμεινε στη Β Ερασιτεχνική η Δόξα Ασωμάτων

Με εμφατικό τρόπο εξασφάλισε την παραμονή της για δεύτερη σερί χρονιά η Δόξα Ασωμάτων.

Στο μπαράζ που διεξήχθη την Κυριακή (12/5) στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, η ομάδα του Χρήστου Μάινου επικράτησε με 4-1 του Άχθου Αρούρη και θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στη Β Ερασιτεχνική.

Την ίδια ώρα, το συγκρότημα του Άλκη Ελευθεριάδη υποβιβάζεται στη Γ Ερασιτεχνική.

Η Δόξα ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πολιτίδη, αλλάζοντας από νωρίς τα δεδομένα στο ματς, σε ένα πρώτο ημίχρονο ωστόσο που ήταν ισορροπημένο και κινήθηκε στην “κόψη του ξυραφιού”.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, όμως με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Δόξα έπραξε ακριβώς το ίδιο με το ξεκίνημα καθώς αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους, σημειώνοντας στο 51′ το 2-0, με σκόρερ τον Λίβα.

Άμεση όμως ήταν η απάντηση του Άχθου Αρούρη, που στο 55′ μείωσε με τον Ματελόπουλο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Και ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ρίσκαραν στη συνέχεια με σκοπό να φτάσουν στην ισοφάριση, ο Λίβας ξανά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, βάζοντας στο 65′ τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Ο Άχθος φάνηκε να μένει από δυνάμεις στη συνέχεια, και με δεδομένο πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, δυσκόλευε αφάνταστα το έργο του.

Η Δόξα μάλιστα πέτυχε και τέταρτο τέρμα στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 88′ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ρηγόπουλο.

Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι, βρήκε τη Δόξα Ασωμάτων να πανηγυρίζει την παραμονή της στην κατηγορία, μετά από έναν “μαραθώνιο” που περιελάμβανε την κανονική διάρκεια αλλά και τα play off.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Σαμαρά και Μητρόπουλο

Συνθέσεις

Δόξα Ασωμάτων (Χρήστος Μάινος) : Ανδρεάδης, Παρασκευαΐδης, Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης Π., Ιωσηφίδης, Μιχαλόπουλος Κ., Σερασκιέρης Χ., Καλπακίδης (90′ Χειμωνόπουλος), Πολιτίδης (86′ Γαλάνης), Φουρκιώτης, Λίβας

Άχθος Αρούρης (Άλκης Ελευθεριάδης) : Μυλωνάς, Ηλιάδης (53′ Γκαλίτσιος / 67′ Γερασιμίδης), Τσέος, Στριμπίνος, Χερίδης Χ., Ντομπρόζι, Κρύπας, Κουβατσίδης, Καρύδας (53′ Χερίδης Α.), Ματελόπουλος (76′ Ράντης), Αντωνίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected