Κατηγορίες
Αθλήματα

Τίρανα: Πρωταθλήτριες στο διπλό Παναγιωτίδου και Κοσκινά

Λυδία Παναγιωτίδου και Δέσποινα Κοσκινά κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό στο ITF τουρνουά J30, National Park Open, που διεξάγεται στα Τίρανα αυτήν την εβδομάδα.

Στον τελικό οι δύο νεαρές Ελληνίδες τενίστριες επικράτησαν των Γαλλίδων Ελίζ Λεζίν και Λιζόν Ταπέν με 7-6(6), 6-1 φτάνοντας μέχρι τον τίτλο και μάλιστα στην πρώτη μεταξύ τους συνεργασία.

Όπως αναφέρει το Tennis24, για την Παναγιωτίδου αυτός ήταν ο 3ος συνεχόμενος ITF τίτλος στο διπλό φέτος, μετά από τους δύο στα 30άρια τουρνουά σε Σκόπια και Τίρανα, μαζί με την αδερφή της Αλεξάνδρα, κάτι που σημαίνει ότι η 14χρονη παίκτρια του ΟΑ Θεσσαλονίκης βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ σε 10-0!

Συνολικά η Παναγιωτίδου μετράει 4 ITF τίτλους στο διπλό, καθώς και τον Οκτώβριο του 2023, πάλι με την αδερφή της Αλεξάνδρα, είχαν κατακτήσει το 30άρι τουρνουά στην Πέγια του Κοσόβου.

Για τη 15χρονη Κοσκινά αυτός ήταν ο πρώτος ITF τίτλος, ενώ το Σάββατο, στον τελικό του μονού, θα προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ στο τουρνουά, μετά την πρόκριση από τον ημιτελικό της Παρασκευής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected