Κατηγορίες
Super League 1

Στον τελικό του πρωταθλήματος U17 ο ΠΑΟΚ, 2-0 την ΑΕΛ (photos+vid)

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος U17 πανηγύρισε πριν λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ορφανού επικράτησε στο “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας με 2-0 της αντίστοιχης της ΑΕΛ, και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, που έχει ώρα έναρξης στις 17.00

Κάτω από αφόρητη ζέστη, καθώς το ματς ορίστηκε για τις 13.00, ο “δικέφαλος” ευτύχησε να προηγηθεί στο 18ο λεπτό με σκόρερ τον Παπανικολόπουλο, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Η ΑΕΛ προσπάθησε στη συνέχεια να ανεβάσει τις γραμμές της και να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και ενώ οι “βυσσινί” ρίσκαραν ακόμα περισσότερο, στο 75′ ο Στύλος έδωσε τη…χαριστική βολή για τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας το δεύτερο και καθοριστικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 28/5 στο ίδιο γήπεδο.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός) : Μπελερής, Τσιότας, Μπαταούλας, Κοσίδης, Βυρσωκινός, Παπανικόπουλος (69΄ Γκιόκα), Ελευθεριάδης, Ντούνγκα (85΄ Θεοφίλου), Μύθου (85΄ Τουρσουνίδης), Τσίτσιλας (85΄ Κρομμύδας), Μπέρδος (61΄ Στύλος)

ΑΕΛ (Γιάννης Βασιλείου) : Σπανός, Αρσένης, Αβραμούλης, Κουπατσιάρας, Γκρόζος, Κουτζαηλίας (81΄ Μπασδέκης), Βαρσάμης (82’  Καλαθάς), Ρίζος (82΄ Όντος), Δημηνίκος, Γραβάνης, Μπιώτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected