Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά

Ισοπαλία στο φινάλε των μπαράζ για Κιλκισιακό και Αλεξάνδρεια

Έπεσε η αυλαία στα μπαράζ ανόδου για Κιλκισιακό και Αλεξάνδρεια, αμφότερες να πανηγυρίζουν την άνοδο στη Γ Εθνική.

Στην αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς, οι πρωταθλητές Ημαθίας προηγήθηκαν στο 45′ με γκολ του Καψάλη και οι “βυσσινί” ισοφάρισαν στο 77′ με τον Κακουλίδη.

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη, που ανέλαβε τους πρωταθλητές λίγο πριν το μπαράζ τίτλου με το Πολύκαστρο, και στη συνέχεια την οδήγησε στην τρίτη προνομιούχο θέση των μπαράζ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Πρίντζιο, με τη διαφορά πως ο νεαρός τεχνικός διατελεί στον πάγκο από την αρχή της σεζόν, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, τόσο με την αμυντική συμπεριφορά (δέχτηκε μόλις 5 γκολ σε κανονική διάρκεια και play off της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας) αλλά και με την επίτευξη τριψήφιου αριθμού τερμάτων.

Συνθέσεις

Κιλκισιακός (Χρήστος Ζαρογιάννης) : Αθανασίου, Παυλίδης, Τάφα, Πολύζας, Πιπερτζής, Γολιδόπουλος, Μπουλάρι, Κακουλίδης, Σερταρίδης, Γιατισάκης, Αμοιρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ραφαελίδης, Βαρότσης και Σουλτανίδης.

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δημήτρης Πρίντζιος) : Τασιόπουλος Σ., Κίρτσογλου, Βλάχος, Τασιόπουλος Α., Τσιρίδης, Αλμπανίδης, Αβραμόπουλος, Καψάλης, Πιπιλιάρης Ι., Βουλγαράκης, Λίτσι. Αγωνίστηκαν οι Χλιαρόπουλος, Πιπιλιάρης Κ. και Μαρμαρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected