Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Προβάρει τα κιτρινομπλέ ο Τσιντώτας, τα τυπικά για Άλχο, Τριανταφυλλόπουλο

Την ώρα που η μεταγραφή του Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ προχωράει, ο Αστέρας Τρίπολης κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Πρόκειται για Έλληνα τερματοφύλακα με εμπειρία, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα σήκωσε το πρωτάθλημα το 2018.

Ο Τσιντώτας θα πλαισιώσει τους Νίκο Παπαδόπουλο, Νίκο Γραμματικάκη και Φώτη Σγουρή στην τετράδα του άσου.

Κλείνουν Τριανταφυλλόπουλος και Άλχο

Από κει κι έπειτα επειδή φαίνεται πως ο Λύρατζης δεν θα παραμείνει στην Τρίπολη μέσω του deal με τον ΠΑΟΚ για τον Τσιφτσή. Έτσι, ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στην επόμενη επιλογή, που είναι δοκιμασμένη στα ελληνικά γήπεδα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πρόκειται για τον Νικολάι Άλχο, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Βόλο ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Φινλανδίας. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαγνησίας ολοκληρώθηκε κι έτσι οι Αρκάδες έκλεισαν ως ελεύθερο τον διεθνή Φινλανδό δεξιό μπακ.

Η τρίτη κίνηση που έκανε ο Αστέρας αφορά το κέντρο της άμυνάς του. Είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες πως είναι πιθανό να επιστρέψει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Οι διαπραγματεύσεις με την Γκόρνικ Ζάρμπζε βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι ουσιαστικά το μόνο που απομένει για να σφραγιστεί η επιστροφή του στον Αστέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P