ΕΠΣ Ημαθίας : Ο Ατρόμητος Διαβατού ανακοίνωσε τον Σολάκογλου – “Εμείς τον λόγο μας τον τιμούμε”

Μια ακόμη στοχευμένη προσθήκη στο ρόστερ για τον Ατρόμητο Διαβατού.

Οι νεοφώτιστοι στην Α Ερασιτεχνική ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιάννη Σολάκογλου, ο οποίος γίνεται ο δεύτερος κατά σειρά παίκτης από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, μετά τον Αργύρη Χαλβατζή.

Ο 16χρονος (09/11/2007) επιθετικός έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, ειδικά φέτος που σε 20 ματς στη Β Ερασιτεχνική, σημείωσε 7 τέρματα. Μάλιστα, μαζί με τον Χαλβατζή πέτυχαν 16 τέρματα, από τα 29 συνολικά που πέτυχε η ομάδα τους στο φετινό πρωτάθλημα!

Παράλληλα, η διοίκηση του Ατρομήτου άφησε αιχμές, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr, οι στόχοι που έχουν οι “κυανόλευκοι” στο μεταγραφικό παζάρι, γίνονται (μετά) στόχοι άλλων ομάδων. Μάλιστα, η μομφή δεν αφορά μόνο τις ομάδες που πλησιάζουν τους παίκτες αλλά και τους ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει τα χέρια με τον Ατρόμητο.

“Εμείς τον λόγο μας τον τιμούμε. Όταν δίνουμε τα χέρια και αυτά που λέμε είναι νόμος.

Υλοποιούμε ότι υποσχόμαστε. Δεσμευθήκαμε για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής Ομάδας έμπειρων, αλλά και νέων ποδοσφαιριστών.

Επενδύουμε στο μέλλον και ανακοινώνουμε σήμερα τον Σολάκογλου Ιωάννη από την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας, που με την παρουσία των καταξιωμένων ανθρώπων στις επαγγελματικές κατηγορίες, που κοσμούν με την παρουσία τους μόνο την ομάδα μας στον νομό Ημαθίας, θα δώσει με τη φρεσκάδα και το ταλέντο του στην επιθετική γραμμή του Ατρομήτου, αυτό που λείπει για να φτάσει ο ίδιος και η ομάδα ψηλά.

Και ακόμη δεν είδατε τίποτα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected