Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε και Κίρτσογλου ο Φίλιππος Μελίκης

Στο ρόστερ του Φίλιππου Μελίκης ο Θωμάς Κίρτσογλου.

Ο 29χρονος (03/06/1995) μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, με την οποία είχε 18 συμμετοχές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Παλαιότερα έπαιξε σε Νίκη Αγκαθιάς, Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, Εθνικό Κλειδιού, Δόξα Λιανοβεργίου και ΠΑΟ Κορυφής.

Η ανακοίνωση :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φίλιππου Μελίκης, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Θωμά Κίρτσογλου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Ο 29χρονος (3/6/1995) ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, και αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για την ομάδα μας, προερχόμενος από την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί για λογαριασμό της Δόξας Λιανοβεργίου, του Μακεδονικού Πλατάνου και του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή γνώριμο για εμάς καθώς ο Θωμάς ήταν από τους σημαντικούς συντελεστές της ομάδας μας την περίοδο 2020-21 και διακρίνεται για την τεχνική του, την πάσα ακριβείας, την εκτελεστική του ικανότητα, το μεστό και πειθαρχημένο παιχνίδι του αλλά και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Ευχόμαστε υγεία για να μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο και τις δυνατότητες του, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P