Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο “διπλό” στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης! (vid)

Μετά το εντυπωσιακό σερί στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου την Τετάρτη (25/9) θα υποδεχτεί τον Βόλο για την 4η φάση του θεσμού, το… τρένο του Απόλλωνα “σφύριξε” και στην ακριτική Αλεξανδρούπολη!

Η ομάδα του Δημήτρη Βοτάρη επικράτησε με 1-0 των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου και ξεκίνησε ιδανικά την ομολογουμένως άκρως απαιτητική Γ Εθνική, σε έναν όμιλο “φωτιά”.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους, σημείωσε στο 81ο λεπτό ο Καράμπελας, που αποτελεί έναν σημαντικό “κρίκο” της αλυσίδας του Απόλλωνα και τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, η Αλεξανδρούπολη ήταν φανερό πως νικήθηκε από το άγχος της πρεμιέρας και μπροστά σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο, ο Νίκος Μπαχαρίδης και οι παίκτες του, αν και ξεκίνησαν πιο δυνατά, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη πρωταγωνίστησε στις χαμένες ευκαιρίες, με τους Κυριζάκη, Βασίλτση και Σωτηράκη (είχε και δοκάρι) να πιέζουν και να απειλούν την εστία του Δομουκτσίδη, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βρουν δίχτυα. Στο διάστημα αυτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Τσερρίκου, το πλασέ του οποίου απέκρουσε στη γωνία ο Κοτσάκης.

Στο δεύτερο μέρος όμως ο Απόλλων χειρίστηκε έξυπνα το ματς, έδωσε χώρο στον αντίπαλο, που είχε τις στιγμές του αλλά τελικά όχι την ουσία, την οποία είχε στο 81′ ο Καράμπελας σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, που έκρινε τον τελικό νικητή.

Συνθέσεις

Αλεξανδρούπολη FC (Νίκος Μπαχαρίδης) : Κοτσάκης, Φουρλατάρας, Ράλλης, Καρτσαμπάς, Σωτηράκης, Ψάλτης, Καρακασίδης (88’ Παπαδάκης), Ντεμπά (57’ Κ. Πατσιώρας), Βασίλτσης (77’ Μωραίτης), Δημητριάδης (57’ Γκαιδατζής), Κυριζάκης (57’ Γκιουρτζίδης)

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Βοτάρης) : Δομουκτσίδης, Πλατσιότας, Κοτσίνης, Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Χατζηαλεξιάδης (74′ Ξανθόπουλος), Τσερρίκου (56’ Γιόνδης), Καράμπελας, Τσάνι, Ταουσάνης, Τζήμας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P