Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς για την Αλεξάνδρεια

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας με τον ΠΑΣ Αμβρακικός, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Ημαθίας παραχώρησε ισοπαλία στους πρωταθλητές Πρέβεζας/Λευκάδας, τη δεύτερη συνεχόμενη για τους “πράσινους” μετά το εκτός έδρας 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην πρεμιέρα της σεζόν.

Το γκολ του Γιάννη Πιπιλιάρη στο 33′ έδωσε… φτερά στους γηπεδούχους, που φάνηκαν να ελέγχουν το ματς, όμως στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Τσιούνη στο 71ο λεπτό.

Το άγχος κυρίευσε τα πόδια των γηπεδούχων, που δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, με τους “μπλε” μάλιστα να έχουν μια σημαντική ευκαιρία με τον Τσάλα, σε τετ-α-τετ με τον Τόλιο.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δημήτρης Πρίντζιος) :  Τόλιος, Χλιαρόπουλος, Βλάχος, Τασιόπουλος (31′ λ.τ. Τούφας), Τσιρίδης, Καγκελίδης, Σωτηράκης (73′ Σκούρτης), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Δημόπουλος (73′ Καψάλης), Λίτσι (85′ Καραγιάννης)

ΠΑΣ Αμβρακικός : Μακαπαγκαλ, Ιασωνίδης, Βλάχος, Τσάκα, Γιάννη (63′ Παπαντωνίου), Τόσκα, Δημακάκος (69′ Σολδάτος), Γκόλιας (90′ Φωτεινόπουλος), Τσάλα, Σακκάς, Τσιούνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P