Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης 2-1 (photos)

_DSC5631

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς παρακολούθησαν οι 50-60 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο βροχερό ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη απέδειξε σε ένα ακόμη ματς πως έχει ποδοσφαιρικό “μέταλλο” και κατάφερε παρά την ψυχρολουσία του τέρματος από πλευράς Φίλιππου Μελίκης, να επιστρέψει στο παιχνίδι και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάστασης παρά τον παίκτη λιγότερο.

Η αποβολή του Δημοσθένη Πέτκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 68′ (και ενώ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους) φάνηκε να αλλάζει τα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεδομένα και το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν ίσως το πιο πιθανό.

_DSC5676

Ωστόσο, η μεγάλη πίεση που άσκησε επιθετικά η “πράσινη” ομάδα, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Μίμη Μπενίσκου, η ΑΕΑ απέσπασε τους τρεις βαθμούς, κατακτώντας την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της στην Α1 Ερασιτεχνική.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και φαίνεται σταδιακά πως οι πολλοί νεαροί αλλά και καινούριοι στο ρόστερ παίκτες, βρίσκουν τα πατήματα τους και δουλεύουν πιο ομαδικά. Για ακόμη ένα παιχνίδι πήραν “κεφάλι” στο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεοαποκτηθέντα Βαγγέλη Μηλιώτη, σε ανατροπή του Ανδρίτσου μέσα στην περιοχή.

Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους, που αντέδρασαν άμεσα και έξι λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο και εύστοχη εκτέλεση του Σαμαρά.

Τα δύο τέρματα μέσα σε διάστημα 25 περίπου λεπτών προμήνυαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια και αυτό επιβεβαιώθηκε, χάρη στα μεγάλα κέφια που είχαν κυρίως οι επιθετικοί των γηπεδούχων. Οι πολύ καλές ευκαιρίες των Σαμαρά και Αναστάση στη συνέχεια δεν βρήκαν στόχο, ενώ σε δύο διαδοχικές προσπάθειες του Μπενίσκου, ο εντυπωσιακός σήμερα Τσιώμος είπε “όχι” με ισάριθμες σωτήριες αποκρούσεις.

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” ενέτειναν την πίεση τους, ωστόσο την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου μέρους είχε ο Φίλιππος, με τον Πιτσάβα να σουτάρει ελάχιστα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι του Μυλωνά.

Ακολούθησε η αποβολή του Δήμου Πέτκου, που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες ωστόσο αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκαν οι “ερυθρόλευκοι”. Εντούτοις, στο 79′ ο Μπενίσκος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Αναστάση, πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά “έγραψε” το 2-1.

Στο 82′ ο Αναστάσης θα μπορούσε να “κλειδώσει” τη νίκη της ομάδας του ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιώμο, ενώ το ρίσκο στη συνέχεια από πλευράς Φίλιππου δεν άλλαξε την κατάσταση και το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χριστοδούλου

_DSC5637 _DSC5641

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Αποστολόπουλος, Μπακιρτζής (46′ Πέτκος), Κούκλας Π., Θεοδωρόπουλος, Κούκλης Α., Γρηγοριάδης, Μόσχος (68′ Λίτσι), Μπενίσκος, Αναστάσης (90′ Κούκλας Α.), Σαμαράς

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Σαχπατζίδης, Τεγούσης, Πιτσάβας, Χασάν (73′ Γαβριηλίδης), Ανδρίτσος (87′ Γούτσης), Παράσχος, Μηλιώτης Β., Παρσόπουλος Α., Παρσόπουλος Χ. (77′ Ντόβας), Μιχαηλίδης.

ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected