Γενικά

Συνέντευξη του Γιώργου Αραμπατζή στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο

-Γιώργο καλημέρα! Πως είναι η ζωή σου μακριά από τα πάτρια εδάφη; Σου λείπει καθόλου η Βέροια;
-Αραμ : Καλημέρα από τη Δράμα! Καταρχάς εύχομαι στη νέα σας προσπάθεια με το blog “Imathia Sport News” καλή επιτυχία και καλές ειδήσεις! Η αλήθεια είναι πως μου λείπει η Βέροια, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, όμως η ζωή μου είναι πλέον εδώ, έχω προσαρμοστεί και στα άμεσα σχέδιά μου είναι να παραμείνω και να δημιουργήσω οικογένεια εδώ.
-Αραμ: Πως έφτασες στο σημείο να αφήσεις την γενέτειρα και να μετακομίσεις;
-Λένε πως πάντα μια γυναίκα τα κάνει όλα και στην δική μου περίπτωση ήταν ακριβώς έτσι! Έχω αρραβωνιαστεί εδώ, είμαι ευτυχισμένος και θέλω, πρώτα ο Θεός, να ζήσω μια ήσυχη ζωή, όσο γίνεται βέβαια με τα σημερινά δεδομένα. Μου αρέσει πολύ η πόλη της Δράμας, δεν διαφέρει άλλωστε και πολύ από τη Βέροια, όλα κυλούν φυσιολογικά, αν εξαιρέσεις την άλλη μου μεγάλη αγάπη, το ποδόσφαιρο.
-Μου δίνεις πάσα να σε ρωτήσω τι ακριβώς έγινε με την ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων. Αποσύρθηκε αρκετά νωρίς από το πρωτάθλημα.
-Αραμ: Όντως αρκετά νωρίς λίγο μετά τον πρώτο γύρο. Η ομάδα δεν μπορώ να πω πως δεν ήταν καλή. Είχε αρκετά ικανά στελέχη, καλή διοίκηση που πονούσε την ομάδα, όμως στην πορεία, η οικονομική δυσχέρεια και η αλλαγή πλάνων οδήγησε στην απόφαση του ΔΣ να αποσύρει την ομάδα. Μέχρι εκείνη την περίοδο, παρόλο που κάναμε αρκετά καλά παιχνίδια, οι αδυναμίες που παρουσιάσαμε και τα πολλά, ατομικά κυρίως λάθη, μας έφεραν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κρίμα πάντως για τα παιδιά, γιατί με τον κανονισμό που ισχύει, δεν μπόρεσαν να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα, μεταξύ αυτών και εγώ.
-Με τι ασχολείσαι από τότε; Είχες κρούση εκείνη την περίοδο από κάποια άλλη ομάδα;
-Αραμ: Εκείνη τη περίοδο μπορώ να πω ότι αγχώθηκα αρκετά, γιατί υπήρχε μπροστά μου το φάσμα της ανεργίας συν το γεγονός ότι βρισκόμουν σε μία άλλη πόλη. Η στήριξη όμως της οικογένειάς μου και της γυναίκας μου κυρίως, με βοήθησαν ώστε τώρα να απασχολούμαι με μία εργασία, στο ελεύθερο επάγγελμα κυρίως. Δεν το βάζουμε όμως κάτω, προχωράμε! Εγώ πραγματικά ήθελα να βρω μια ομάδα εκείνη την εποχή, όμως ο κανονισμός δεν το επέτρεπε αφενός, αφετέρου οι ομάδες των γύρω περιοχών είχαν οι πιο πολλές «κλειδώσει» το ρόστερ τους, ενώ και οικονομικά οι πιο πολλές δεν θέλανε να κάνουν περαιτέρω ανοίγματα.
-Αν ερχόταν μία ομάδα από την περιοχή μας και σου κάλυπτε τις απαιτήσεις σου, θα επέστρεφες;
-Αραμ: Το ήξερα ότι θα το ρωτούσες κάτι τέτοιο… Δύσκολη η απόφαση από τη μία, εύκολη από την άλλη. Δύσκολη γιατί θα ήταν πρόκληση να αγωνιστώ σε μια ομάδα της γενέτειράς μου, εύκολη όμως από την άλλη, γιατί θέλω να μείνω στη Δράμα και μια ομάδα κοντά εδώ θα ήταν το ιδανικότερο. Και για να αντιστρέψω το ερώτημά σου, θα σου πω ότι αν ερχόταν μία πρόταση από ομάδα της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης με προϋποθέσεις, θα επέλεγα με κλειστά μάτια αυτή, κυρίως γιατί όπως προείπα, θέλω να μείνω εδώ.
-Γιώργο ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα, εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και στην οικογένειά σου.
-Αραμ: Να είστε καλά όλοι εκεί στην πατρίδα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Το βιογραφικό του Γιώργου Αραμπατζή :

2000-2003 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ (Β’ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ)
2003-2005 ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ (Δ’ΕΘΝΙΚΗ) 3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ 8η ΘΕΣΗ 48 ΣΥΜΜ.
2005-2006 ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 2 ΣΥΜΜ. 4η ΘΕΣΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 12 ΣΥΜΜ.)
2006-2007 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Δ’ΕΘΝΙΚΗ) 25 ΣΥΜΜ. 4η ΘΕΣΗ
2007-2008 ΑΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (Α1’ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ) 5η ΘΕΣΗ
2008-2009 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Δ’ΕΘΝΙΚΗ) 24 ΣΥΜΜ. 5η ΘΕΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
2009-2010 ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Δ’ΕΘΝΙΚΗ) 22 ΣΥΜΜ. 2η ΘΕΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΜΑΘΙΑΣ
2010-2011 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Γ’ΕΘΝΙΚΗ) 7 ΣΥΜΜ. 4η ΘΕΣΗ
2011-2012 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΔΡΑΜΑΣ (Δ’ΕΘΝΙΚΗ) 7 ΣΥΜΜ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected