Κατηγορίες
Γενικά

Συνέντευξη του Θόδωρου Μωυσιάδη στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο

    Ο Θοδωρής (ή Τέο) Μωυσιάδης όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι ένα ακόμα μέλος των παικτών εκείνων, που έκαναν αξιόλογη καριέρα εκτός του νομού μας και επαναπατρίστηκαν πλέον στη γενέτειρα. Στυλοβάτης φέτος στην πολύ καλή πορεία των Λευκαδίων, βοήθησε τα μέγιστα στα μετόπεισθεν και με την εμπειρία του (παρόλο που είναι μόλις 26 χρονών) αποτέλεσε ένα από τα όπλα της ομάδας του Τόλη Τερζή. Βρεθήκαμε σε ένα καφέ της πόλης και με το αυθορμιτισμό που τον διακρίνει μας μίλησε για όλους και για όλα!

-Θόδωρα καλημέρα. Ξεκούραση πλέον νομίζω…

-Μωυσ.: Καλημέρα και σε σας! Μέχρι τώρα σίγουρα αρκετή, πλέον αρχίζει η γεωργική δουλειά και τα κεφάλια μέσα!

-Κάνε μας έναν απολογισμό της πορείας των Λευκαδίων τη χρονιά που πέρασε και πως κρίνεις συνολικά την απόδοσή σου.

-Μωυσ.:  Νομίζω πως φέτος η χρονιά χαρακτηρίστηκε από το κρύο-ζέστη και τα πολλά σκαμπανεβάσματα τόσο στην απόδοσή μου όσο και στην πορεία της ομάδας. Ο ΠΑΣ τη χρονιά που μας πέρασε έκανε πολύ καλή πορεία, που υπό προϋποθέσεις μπορούσε να γίνει το κάτι παραπάνω. Και το λέω αυτό διότι το ρόστερ που διέθετε η ομάδα και βλέποντας τις υπόλοιπες του ομίλου, σίγουρα μπορούσε να γίνει το θαύμα.

Όμως θεωρώ ότι η περίοδος του Ιανουαρίου ήταν η κρίσιμη για τα Λευκάδια, καθώς δεν ήρθαν παιδιά που θα μπορούσαν να προσφέρουν, ενώ αντίθετα αποδυναμωθήκαμε και με τους τραυματισμούς. Τα παιδιά επιβαρύνθηκαν με πολλά παιχνίδια (εγώ για παράδειγμα αγωνίστηκα σε όλα τα ματς πρωταθλήματος) και σίγουρα αυτό αποτέλεσε τροχοπέδη στην όλη προσπάθεια. Όμως μην ξεχνάμε τα Λευκάδια είναι ένα μικρό χωριό και θέλει τεράστια προσπάθεια και υπομονή από όλους για το κάτι παραπάνω.

-Θόδωρε θεωρείς ότι ο βασικός λόγος για την απώλεια της ανόδου ήταν η αποδυνάμωση της ομάδας :

-Μωυσ.:  Εδώ θέλω να τονίσω ότι ποτέ δεν βγήκαμε ως παίκτες ή προπονητικό τιμ να δηλώσουμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Μέσα από τα αποτελέσματα, το πιστέψαμε πραγματικά και μέσα στα αποδυτήρια μεταξύ μας το λέγαμε πολλές φορές. Ξέραμε όμως τις δυνατότητες τις ομάδας και όπως είπα από τον δεύτερο γύρο και μετά ήρθαν κάποια άσχημα αποτελέσματα και τελικά χάσαμε την άνοδο.

Η 3η θέση όμως είναι πολύ ικανοποιητική και άκρως τιμητική για την ομάδα των Λευκαδίων και το σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές πραγματικά θα μείνει στην ιστορία!

-Πάμε τώρα στο θέμα συζήτησης όλος του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο αυτή την εποχή. Τι σκέφτεσαι για του χρόνου; Θα μείνεις στην ομάδα ή πιστεύεις ότι η καινούρια σεζόν θα σε βρει αλλού;

-Μωυσ.: Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά στο μυαλό μου, σκεπτόμενος και την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Στα Λευκάδια πέρασα έναν πολύ όμορφο χρόνο, με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά και πίστεψέ με είναι δύσκολη η απόφαση. Ελπίζω κάποια στιγμή να μιλήσω με τον νέο πρόεδρο, τον κ. Καλαϊτζίδη, να δω τις προθέσεις του και τότε να αποφασίσω. Θα δούμε… έχει ο Θεός!

-Διακρίνω μία στεναχώρια…

-Μωυσ.: Πολλά τα συναισθήματα, μπορεί να είναι και η στεναχώρια μέσα… Πάμε παρακάτω…

-Θα πήγαινες στο Μακροχώρι αν ερχόταν μια πρόταση;

-Μωυσ.: Υποθετική η ερώτηση, υποθετική και η απάντηση. Πολύ καλή ομάδα, γνωρίζω τα παιδιά εκεί, υπάρχει οργάνωση, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτομαι τίποτα μόνο να κλείνω μία-μία τις υποθέσεις μου.

-Ευχόμαστε Θόδωρα του χρόνου ότι επιθυμείς και καλό κουράγιο!

-Καλή επιτυχία και σε σας στο εγχείρημά σας, ευχαριστώ πολύ!

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΜΩΥΣΙΑΔΗ

2004-2005 ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ)
2005-2006 ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ)
2006-2007 ΛΑΜΙΑ (Γ’ ΕΘΝΙΚΗ)
2007-2008 ΚΑΒΑΛΑ (Γ’ ΕΘΝΙΚΗ)
2008-2009 ΝΑΟΥΣΑ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ)
2009-20010 ΝΑΟΥΣΑ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ)
2010-2011 ΧΑΡΙΕΣΣΑ (Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ)
2011-20012 ΠΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Δ’ ΕΘΝΙΚΗ)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected