Super League 1 - Μεταγραφές

Βέροια – Ναυάγιο με Μελίσση, Σνάουτσνερ

  Άλλη μία επιβεβαίωση του Imathia Sports News, καθώς Μελίσσης και Σνάουτσνερ δεν συμφώνησαν με τη “Βασίλισσα” και οι περιπτώσεις τους απορρίφθηκαν. Είχαμε πει ότι ο Μελίσσης δεν είχε συμφωνήσει ποτέ με τη Βέροια, όπως το παρουσίασαν πολλά έντυπα και ηλεκτρονικός τύπος, είχε γίνει επαφή, όμως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ δεν θεωρήθηκε κάτι το εξαιρετικό και η Βέροια δεν μπήκε καν σε διαπραγμάτευση.

Όσον αφορά τον Πολωνό παίκτη, ποτέ δεν αναφέραμε τίποτα στο Imathia Sports News, γιατί πολύ απλά ήταν μία φιλολογική συζήτηση με τον manager του, ο οποίος τον πρότεινε στη Βέροια, όπως και σε πολλές άλλες ομάδες. Μπορεί ο νέος προπονητής να τον γνωρίζει από την θητεία του στον Δικέφαλο, όμως τόσο το κασέ αλλά και η ηλικία του παίκτη ήταν αποτρεπτικοί παράγοντες ώστε οι κυανέρυθροι να μπουν σε διαπραγματεύσεις.

  Αντίθετα, το σήμερα 7/7, η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση των Ισπανών Μέντεζ, Καρλίνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού επιθετικού Γκιγιέρμο Μορένο Μέντεζ που αγωνιζόταν στην Ισπανική Σπόρτιγκ Χιχόν Β΄ και του επίσης 25χρονου Ισπανού μέσου Κάρλος Μενέντεζ (Καρλίνιο) από την ίδια ομάδα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected