Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Εγγύηση για την επόμενη μέρα

     Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει τις επόμενες μέρες, στο στρατόπεδο του Αχιλλέα Νάουσας παρατηρείται μία χαρακτηριστική ηρεμία . Εμείς μάθαμε ότι ο νυν πρόεδρος της ομάδας, Λάκης Ακριτίδης επιθυμεί να αποχωρήσει από την προεδρία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση.

Ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε μία συμμετοχή στο νέο διοικητικό σχήμα ως απλό μέλος, σίγουρα όμως οι διεργασίες που θα ακολουθήσουν θα είναι ομαλές και χωρίς προβλήματα. Και το λέμε αυτό, διότι τα πρόσωπα που απαρτίζουν το τωρινό διοικητικό συμβούλιο, έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και θα είναι τεράστια έκπληξη να μην τα βρουν στην εκλογή του νέου προέδρου.

  Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απροόπτου, δεν θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές. Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Γλώσσης θα παραμείνει στο πόστο του και θα συνεχίσει το, κατά γενική ομολογία, πολύ καλό έργο του. Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, παίκτες από το ρόστερ του Αχιλλέα Νάουσας βρίσκονται στο “μπλοκάκι” του προπονητή της Νάουσας, Βασίλη Αργυρίου.

Ο κόουτς της δευτεραθλήτριας φέτος στη Δ’ Εθνική, έχει σημειώσει 3-4 περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει από τους “κιτρινόμαυρους” και περιμένει τη σύσταση της νέας διοίκησης για να πάρει το ΟΚ. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα υπάρξουν συγκλονιστικές αλλαγές και η ομάδα θα πορευτεί με το περσινό επιτυχημένο σύνολο. Τέλος, μία πληροφορία που αναφέρει ότι ο Σάκης Παπατάνος θα αποχωρήσει από την ομάδα, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected