Κατηγορίες
Διαιτησία

Πέτρος Κωνσταντινέας – Σκληρά λόγια, αλλά…

  Για το «νόμο της μαφίας που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ονόματα καθώς αυτό είναι «αρμοδιότητα της δικαιοσύνης», μίλησε ο Πέτρος Κωνσταντινέας ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τιμωρία που του επιβλήθηκε, αλλά και τη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε ο φούρνος που διατηρούσε στην Καλαμάτα, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός.

«Αν είναι να σου βάζουν βόμβα στο μαγαζί, καλύτερα που σταμάτησα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διαιτητής στο «Αθλητικό Μετρόπολις», συμπληρώνοντας: «Δεν με ανάγκασε κανένας να παραιτηθώ, αλλά τα γεγονότα. Πρώτα από όλα για μένα ήθελα να σταματήσω. Εκεί σε κάποια στιγμή σκέφτεσαι και την οικογένειά σου. Κινδύνεψε η ζωή αρκετών ανθρώπων. Έχω ακούσει για διάφορους ξυλοδαρμούς. Από ότι φαίνεται επικρατεί ο νόμος της μαφίας, αλλά πως το αποδεικνύεις. Όλα αυτά τα γεγονότα συνδέονται. Τώρα για τα πρόσωπα δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης».

Για την απόφασή του να τιμωρήσει τον Τοροσίδη για το «θέατρο» που είχε κάνει στο ματς με την Ξάνθη, ανέφερε:

«Για μένα δεν υπάρχει πέναλτι εκεί. Όταν τραβάνε ένα ποδοσφαιριστή πέφτει από τη μεριά που τον τραβάνε και όχι από την άλλη. Για αυτό και τον τιμώρησα με κίτρινη κάρτα».

Για την τιμωρία του o Κωνσταντινέας, κατέληξε:

«Ο κ. Σταθόπουλος έβγαλε πόρισμα χωρίς να φτάσει η έκθεση του παρατηρητή στον αρχιδιαιτητή. Πως βγάζει έτσι συμπέρασμα για τη διαιτησία μου. Αυτό είχε πει ότι το έκανε σαν πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και όχι σαν αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτό έμαθα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν γνωρίζω τα κίνητρά του. Ρωτήστε τον ίδιο. Είχα κάποιες σχέσεις μαζί του αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα εξαφανίστηκε. Εγώ δεν τον έχω συναντήσει. Μπορεί να έτυχε να μην τον είδα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected