BET

Στοίχημα – Φανταστείτε τι γίνεται σε υποδεέστερες χώρες…

   Μπορεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία ο κόσμος του ποδοσφαίρου να έχει συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις περί “στημένων” αγώνων, ωστόσο αυτές του Κλάους Λούντεκβαμ (φωτ)…θαμπώνουν τον κατά τ’ άλλα λαμπερό κόσμο της Premier League.

  Ο πρώην αρχηγός της Σάουθαμπτον που αγωνίστηκε στο αγγλικό πρωτάθλημα με τους «αγίους» από το 1996 έως και το 2008, όταν και ολοκλήρωσε την καριέρα του, σε συνέντευξη του σε μέσο της πατρίδας του (Νορβηγία) ισχυρίστηκε ότι εκείνος, οι συμπαίκτες του, αλλά ακόμα και αρχηγοί άλλων ομάδων πόνταραν (παρανόμως) μεγάλα ποσά σε αγώνες.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι τα στοιχήματα δεν «έμπαιναν» για να… φτιάξουν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αφορούσαν κυρίως στο ποιος θα κερδίσει το πρώτο πλάγιο, το πρώτο κόρνερ ή το ποιος θα δεχθεί την πρώτη κίτρινη κάρτα! “Δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανος. Για κάποια στιγμή αυτό το κάναμε κάθε εβδομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λούντεκβαμ, που σχολίασε την όλη κατάσταση σαν μία «φούσκα που ζουν οι ποδοσφαιριστές“.

  Πάντως φρόντισε να διευκρινίσει ότι αν και αποκόμιζαν τεράστια ποσά από τα κέρδη τους, κανένας αγώνας δεν είχε «φιξαριστεί» προκειμένου να επηρεαστεί το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η όλη διαδικασία γινόταν για την «διασκέδαση των ποδοσφαιριστών», όπως ισχυρίζεται.

  Εμείς θα αναρωτηθούμε τι γίνεται σε χώρες όπου ο έλεγχος δεν είναι τόσο αυστηρός, όπως στην Αγγλία! Πόσοι παίκτες άραγε ανά τον κόσμο “θυσαυρίζουν” με αυτό τον τρόπο; Και φυσικά δεν είναι μόνο οι πρωταγωνιστές… Φανταστείτε τι γίνεται με τους συγγενείς και φίλους των παικτών… Συμπεραίνουμε δυστυχώς πως τα ποσά που παίζονται είναι σε δυσθεώρητα ύψη και οι παράνομες δραστηριότητες τέτοιου είδους συνθέτουν το περιβάλλον του ποδοσφαίρου από τότε που ξεκίνησε το στοίχημα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected