Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Ανανέωσαν Κουτσόπουλος, Τσιούπρος

  Επικοινωνήσαμε πριν από λίγη ώρα με τον προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι δύο παίκτες των δευτεραθλητών της Α1 θα ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας για άλλον ένα χρόνο. Πρόκειται για τους Λάμπρο Κωτσόπουλο (δεύτερος πάνω αριστερά στη φωτ.) και Δημήτρη Τσιούπρο, οι οποίοι αμφότεροι συμφώνησαν με τη διοίκηση και θα βρίσκονται στην ομάδα και τη νέα περίοδο.

  Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα βρεθεί για δεύτερο χρόνο στην ομάδα και σίγουρα η παραμονή του παλιού γκολκίπερ της Βέροιας και του ΠΑΣ Γιάννινα, θεωρείται πολύ σημαντική. Ο Λάμπρος αποδυκνείει ότι “κρατάνε” τα πόδια του και παρόλο που έκλεισε τα 39, παραμένει πολύ αξιόπιστος στη θέση του.

  Ο Δημήτρης Τσιούπρος, πρώτος σκόρερ πέρσι της ομάδας στο πρωτάθλημα, παρόλο που πρόσφατα συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Μακροχώρι (πραγματοποιήθηκε το ραντεβού με τον πρόεδρο κ. Βούλγαρη), παρέμεινε στον Φίλιππο και σίγουρα το γεγονός αυτό αποτελεί χαρμόσυνο νέο για τον Γιώργο Ντάμτσιο, που είχε ζητήσει την παραμονή του επιθετικού της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected