Λευκάδια – Έγινε συνήθεια πλέον…

  Δεν αποτελεί είδηση πλέον ότι ο ΠΑΣ προχώρησε σε κάποια μεταγραφή… Άλλοι δύο παίκτες ανήκουν από σήμερα 15/7 στο δυναμικό της ομάδας για τη νέα περίοδο, καθώς ο πρόεδρος Γιάννης Καλαϊτζίδης, έδωσε τα χέρια με τους Λευκαδιώτες την καταγωγή, Παύλο Τσάλμα και Θεόφιλο Ασλανίδη.

  Ο πρώτος αγωνιζόταν στην ΑΕ Χαρίεσσας την περσινή χρονιά, στην οποία μεταπήδησε από τα Λευκάδια. Ο 3οχρονος (4/10/1981) αριστερός χαφ, είχε γεμάτη χρονιά πέρσι με την ΑΕΧ και σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα προσαρμογής στους “μπλε”. Χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια εξίσου καλά, αλλά η θέση του κυρίως είναι στην αριστερή πτέρυγα.

  Ο Θεόφιλος Ασλανίδης είναι 23 χρονών και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Κοπανού. Μπορεί η ομάδα από το κοντινό χωριό να υποβιβάστηκε στην Α2, όμως ο Θεόφιλος, κατά γενική ομολογία, ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του και σίγουρα αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τα Λευκάδια.

  Έτσι, με τις δύο αυτές προσθήκες, οι μεταγραφές των Λευκαδιών φτάνουν αισίως τις 7, μετά των Μπρέγκου, Πασχώνη, Πλιτακίδη, Μιχαηλίδη και Γιαγτζίδη. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρόεδρος των Λευκαδίων, στις μεταγραφές που έχει επιλέξει, οι περισσότεροι κατάγονται από την περιοχή, δείγμα του ότι ποντάρει πολλά στα “δικά” του παιδιά.

  Σύντομα, το Imathia Sports News θα έχει και τις πρώτες δηλώσεις των νέων αποκτημάτων του ΠΑΣ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected