Κατηγορίες

ΑΕ Χαρίεσσας – Άλλη μία προσθήκη

  Ο σχεδιασμός στους “κιτρινόμαυρους” καλά κρατεί! Μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας Δημήτρη Χαλκιά και την ανανέωση του Πάνου Τόσκα για άλλον ένα χρόνο, έχουμε και την πρώτη προσθήκη στην ομάδα για τη νέα περίοδο. Πρόκειται για τον Νίκο Θεοδωρόπουλο της ΑΕ Καβασίλων, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας αποτελεί εισήγηση του κ. Χαλκιά.

Ο Νίκος θεωρείται “πολυεργαλείο“, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, με μεγαλύτερη ευχέρεια στην θέση του αμυντικού. Η μεταγραφή του Θεοδωρόπουλου προσδίδει ύψος στα μετώπισθεν, ενώ αν χρειαστεί, μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση!

  Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Imathia Sports News, σε συζητήσεις με την ομάδα βρίσκεται και ο Γιώργος Κανδηλίδης ή “Γιούρας” (φωτ) όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι. Ο Γιώργος αγωνιζόταν στη Θύελλα Σταυρού και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης. Ο 26χρονος αριστερός μέσος αποτελεί αξιόπιστη λύση, με το δυνατό του πόδι να είναι το αριστερό.

* φωτ. από sportorama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected