Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Πρώτος φιλικός αγώνας

    Ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τη “Βασίλισσα” με το πρώτο φιλικό εναντίον της Αλβανικής Λουφτεράρι Αργυροκάστρου, ομάδα Β’ Εθνικής Αλβανίας. Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής, έγιναν πάρα πολλές αλλαγές, ενώ ήταν φανερό ότι οι παίκτες ήταν σφιγμένοι από την προετοιμασία.

  Ο Μάκης Χάβος παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-3-3, με πλάγια επιθετικά χαφ, που μετέτρεπαν το σύστημα σε 4-2-4. Τερματοφύλακας αγωνίστηκε ο Καντιμοίρης, ΓεωργιάδηςΑμαραντίδης στα άκρα, ΜπάρμπαςΣιμηχανίδης τα δύο στόπερ, ΝτιέΚαλογέρης αμυντικά χαφ, ΚαλτσάςΟλαϊτάν επιθετικά χαφ, που συγκλείναν προς την περιοχή, τον Μπαργκάν στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του ο Μπελόν, Ισπανοελβετός χαφ, που δοκιμάζεται από τον Χάβο.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια είχε την υπεροχή, ήταν εμφανώς καλύτερη αλλά δεν τις “έβγαιναν” η προσπάθεις, καθώς ήταν φανερά μουδιασμένη. Οι ευκαιρίας που καταγράφηκαν ήταν δύο σουτ του Καλτσά στο 17’ και στο 38’ αλλά το πρώτο αποκρούστηκε σε κόρνερ και το δεύτερο κατέληξε άουτ.

Το γκολ του αγώνα πέτυχε ο Μάικλ Ολαϊτάν στο 41’ με πολύ ωραία προσπάθεια, αλλάζοντας κατεύθυνση έξω από την περιοχή των Αλβανών και με ωραίο σου έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάκης Χάβος έκανε πολλές αλλαγές, καθώς αγωνίστηκαν οι δυο Ισπανοί Καρλίνιο και Γκιγέρμο Πέρεζ, δοκιμάστηκε ο Λιθουανό Ντομίνικας (φωτ – γενν. 16/10/86)και αρκετούς νεαρούς. Ευκαιρίες δεν σημειώθηκαν και μοιραία το ματς έληξε με το ίδιο σκορ.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Dominykas Galkevičius

2004 – 2005  Εκράνας 2 (ΛΙΘ) 5 συμμ – 1 γκολ

2005 – 2010  Εκράνας (ΛΙΘ) 117 συμμ – 51 γκολ

2011 – 2012  Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (ΠΟΛ)  4 συμμ – Ο γκολ

Πολύ καλή η διαιτησία του Βρέσκα, με βοηθούς τους Ασβεστάρα και Παυλίδη.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιμηχανίδης, Μπάρμπας, Ντιέ, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Μπελόν, Μπαργκάν. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι Καρλίνιο, Πέρεζ, Ντομίνικας, Βεργώνης, Τριανταφυλλίδης, Ευσταθίου, Σκαθαρούδης, Κότσιας, Σουλίδης, Κολοκοτρώνης, Μάνος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected