Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βαρβάρες – Το Imathia Sports News βρέθηκε στην πρώτη

  Βρεθήκαμε σήμερα στην πρώτη συγκέντρωση του Αγροτικού Αστέρα για την περίοδο 2012-2013. Ένα ξεκίνημα γεμάτο χαμόγελα, αισιοδοξία και πολλά νιάτα, δείγμα της αγωνιστικής νοοτροπίας του προέδρου της ομάδας κ. Ταραλά και της διοίκησης αλλά και του προπονητή Μιχάλη Αλεξιάδη.

Στην προπόνηση έδωσε το παρόν σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, δίνοντας έτσι το στίγμα για τη νέα χρονιά και όπως δήλωσε και ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Πουλασουχίδης : “Αυτή τη χρονιά ευχόμαστε υγεία κυρίως, οι επιτυχίες θα έρθουν με τον καιρό. Εμείς όπως βλέπετε είμαστε εδώ παρόν και θα είμαστε όλη τη χρονιά δίπλα στην ομάδα”. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Κώστας Πουλασουχίδης βρέθηκε 2 ώρες πριν στο γήπεδο και τακτοποίησε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρώτη συγκέντρωση.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Ταραλάς, ευδιάθετος και χαλαρός, μίλησε για υγεία και αισιοδοξία : ” Φιλοδοξούμε φέτος όλα τα τμήματα του Αγροτικού να πετύχουν τους στόχους τους, με κύριο γνώμονα το καλό της ομάδας και το ευ αγωνίζεσθαι”.

Από το έμψυχο δυναμικό, παρόντες ήταν οι Βοργιαζίδης και Τσαουσίδης οι οποίοι επέστρεψαν στην ομάδα μετά από τη δοκιμή τους στην Κ20 και Κ17 της Βέροιας. Εκεί παραμένουν οι Γουδώνης και Καψάλης, οι οποίοι φέρεται να κερδίζουν μια θέση στους νέους της “Βασίλισσας”, όμως όπως μας δήλωσαν από την ομάδα, κανείς μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει μαζί τους.

Απών και ο Αλέξης Πύρκας, ο οποίος τελικά δεν μετέβη στην Άμφισσα να δοκιμαστεί από τον Φωκικό, χωρίς όπως μας τόνισαν από την ομάδα να γνωρίζουν τον ακριβή λόγο. Ο Πύρκας είναι μέλος της ομάδας, σύμφωνα με τους ιθύνοντες τον Αγροτικό και αναμένουνε τις εξελίξεις.

Ο νεοαποκτηθείς από τη Θύελλα Σταυρού Παππάς θα βρίσκεται από αύριο στην προετοιμασία, ενώ ο Γιώργος Εφραίμ (φωτ από τη σημερινή “πρώτη” της ομάδας), όπως σας είχαμε αναφέρει, προετοιμάζεται με τον Κωνστάντιο & Ευριπίδη Τραχωνίου στην πατρίδα του και επιστρέφει στις 29 Αυγούστου.

Επίσης, στην υπηρεσία του ελληνικού στρατού βρίσκονται οι Αδαμίκος και Μπεγκόλι και προς το παρόν δεν υπολογίζονται, ενώ ο Χριστιάς επιστρέφει στις 5 Αυγούστου και θα είναι κανονικά στις προπονήσεις.

Τέλος, το βοηθητικό γήπεδο της Άμμου εντός της εβδομάδος θα παραδοθεί για χρήση από την ομάδα, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να απομένουν για να ολοκληρωθεί το έργο, που θα βοηθήσει αφάνταστα όλα τα τμήματα του συλλόγου.

* σε λίγο φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected