Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Παραλειπόμενα από τη χθεσινή “πρώτη”

  Ξεκίνημα της σεζόν και για τους Πόντιους Βέροιας χθες, σε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα, μετά τη συγχώνευση με την Ακαδημία Βέροιας. Παρόν στην πρώτη συγκέντρωση και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Απόστολος Εμμανουηλίδης (φωτ), ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Παρόν επίσης ο νέος προπονητής Μάκης Αμπροικίδης αλλά και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, πλην του Σιούτη, ο οποίος θα ενσωματωθεί σήμερα. Οι Κατσιγιαννόπουλος, Ρηγόπουλος, Γαλάνης, Μωυσίδης, Οβεζύκογλου, Δημούλτσης, Σιδηρόπουλος και Σερασκέρης πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με την “κυανοκίτρινη” φανέλα, δίνοντας την υπόσχεση ότι η ΑΕΠ μόνο κομπάρσος δεν θα είναι στο νέο πρωτάθλημα.

Παρόν και ο Κλεάνθης Ιωαννίδης ο οποίος τελείωσε τα δοκιμαστικά στην Κόρινθο και μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο φιλικό εναντίον του Πανιωνίου αισιοδοξεί ότι θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας της Football League. Επιπλέον χθες ο Κλεάνθης ήρθε σε επαφή και με τη SCODA Ξάνθη, με τα πρώτα σημάδια να δείχνουν ότι η ομάδα της Super League να είναι “ζεστή” να τον αποκτήσει κι αν δεν γίνει τώρα η μετακίνηση, να επανέλθει τον Ιανουάριο για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

To Imathia Sports News θα βρίσκεται σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο ράχης να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Μάκη Αμπροικίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected