Διάφορα

Γιώργος Αραμπατζής – Βγήκε τελικός…νικητής!

  Μετά από “μάχη” όλων σχεδόν των ομάδων της Α1 ΕΠΣ Δράμας για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, η ΑΕ Καλαμπακίου αναδείχτηκε νικήτρια, με μια πρόταση η οποία ήταν δύσκολο να αρνηθεί ο Γιώργος Αραμπατζής.

Εκτός από την ένταξη του στο ρόστερ της ομάδας, που από πολλούς θεωρείται το φαβορί για την άνοδο στη Δ’ Εθνική (ειδικά μετά την μεταγραφή του Γιώργου), ο 25χρονος πρώην παίκτης της Βέροιας και της Νάουσας θα αναλάβει και βοηθός προπονητή στο τμήμα “bambini” του συλλόγου!

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο χθες 2/8, αφού μας επιβεβαίωσε την είδηση, μας τόνισε χαρακτηριστικά : “Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τέτοια πρόταση, ειδικά στην ηλικία που βρίσκομαι και αυτός ήταν ο λόγος που είπα αμέσως το ναι. Αποτελεί τεράστια πρόκληση για μένα να δουλεύω με μικρά παιδιά και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω την τιμή που μου έκαναν”.

Ο Γιώργος Αραμπατζής είχε γίνει το “μήλον της έριδος” ανάμεσα σε όλες σχεδόν της ομάδες της Α1 Δράμας και ο σύλλογος που εδρεύει 10 χιλιόμετρα από την πόλη της Δράμας, κατάφερε να τον κάνει δικό της και ο Ημαθιώτης στόπερ, μετά από μισό χρόνο απραξίας (η ΑΕ Αμπελοκήπων που αγωνιζόταν αποσύρθηκε στα μισά του περσινού πρωταθλήματος) επιστρέφει στα γήπεδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected