Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Ξεκίνημα της νέας χρονιάς

Αρχή με νέα πρόσωπα και πολλά όνειρα είχαμε την Τετάρτη 1/8 στην ΑΕ Χαρίεσσας. Με προπονητή πλέον τον Δημήτρη Χαλκιά, που πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Φίλιππου Μέσης αλλά και πολλά νέα πρόσωπα (με κάποιες δικαιολογημένες απουσίες, όπως μας μετέφερε ο προπονητής της ομάδας με τον οποίο επικοινωνήσαμε) ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά για τους “κιτρινόμαυρους”.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας βρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Γώγο, όπως επίσης και αρκετοί φίλαθλοι που ήθελαν να δουν από κοντά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα τους.

Η μόνη αρνητική εξέλιξη όσον αφορά την ενίσχυση της Χαρίεσσας ήταν η παραμονή τελικά του Δημήτρη Θεοδοσιάδη στον Αχιλλέα Νάουσας, καθώς μετά από δική μας πληροφορία ότι ο παίκτης συμφώνησε τελικά να παραμείνει στην προηγούμενη ομάδα του, επιβεβαιώθηκε από τους ιθύνοντες και η ομάδα πλέον αναζητά άλλον παίκτη στη θέση του.

Το Imathia Sports News, μετά την επιστροφή μας από τις ολιγοήμερες διακοπές, θα βρεθεί στην προπόνηση της ΑΕ Χαρίεσσας και θα σας μεταφέρει το ρεπορτάζ από την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected