Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική

Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας – Ειδησεογραφία

  Διαβάστε παρακάτω τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα αλλά και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η γυναικεία ομάδα :

1) Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Θόδωρας Γουδώνης, ο οποίος δεν θα συμπεριληφθεί τελικά στην Κ17 της Βέροιας. Εκεί παραμένει ο Γιάννης Καψάλης, ο οποίος θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα γίνει μέλος της “Βασίλισσας”.

2) Ο Μιχαλόπουλος θεωρείται παρελθόν από τον Αγροτικό, καθώς βρίσκεται σε επαφές με τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης, που αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική.

3) Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπάμπος και πλέον τίθεται στη διάθεση του Μιχάλη Αλεξιάδη.

4) Ο Φίλιππος Πουλασουχίδης έχει ολοκληρώσει τις επαφές με το Μακροχώρι και περιμένει την τελική κίνηση του προέδρου της Ένωσης, Διονύση Βούλγαρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος επιθετικός είναι πολύ κοντά στο να ανέβει “σκαλοπάτι” και τη νέα περίοδοο να αγωνίζεται στη Δ΄Εθνική, δεδομένου ότι το Μακροχώρι θα πρέπει να έχει στη σύνθεση παίκτες κάτω των 20 ετών και ο Φίλιππος θεωρείται εξαιρετική περίπτωση.

5) Κατά πάσα πιθανότητα, η γυναικεία ομάδα τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται οριστικά στη Γ’ Εθνική. Τις προσεχείς μέρες η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τη σύνθεση των κατηγοριών και ποιες ομάδες τελικά θα δημιουργηθούν.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected