Football League

Αλέξανδρος Παπατζίκος – Βασικός στο φιλικό

 

Η Αναγέννηση Επανομής του Αλέξανδρου Παπατζίκου επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας με γκολ του Πάτρικ Ογκουνσότο.

Το δεύτερο τέρμα του στα φιλικά προετοιμασίας με τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής σημείωσε ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ενώ ο Αλέξης στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν αρκετά καλός, έκοψε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων και σε γενικές γραμμές η απόδοση του ήταν ικανοποιητική. Με την Καλλιθέα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και ο Πάολο Φαρινόλα, που πέρσι αγωνίστηκε στη Βέροια.

Το παιχνίδι έγινε στη Νάουσα, ενώ το επόμενο τεστ θα δοθεί το Σάββατο 11/8 με τη Γλυφάδα, πριν η αποστολή επιστρέψει στη βάση της την Κυριακή. Τραυματίας αποχώρησε ο Λάζαρος Φωτιάς (ελαφρύ διάστρεμμα), αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΕΠΑΝΟΜΗ: Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Μοράν, Τέλλος, Παπατζίκος, Κουκουλέκης, Δραγανίδης, Μπαλασάς, Ταχμαζίδης, Ογκουνσότο, Κυζιρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ταταρίδης, Φωτιάς, Λαμπερνάκης, Λένος, Ντέντας, Κεφάλας, Πιαστόπουλος, Αναστασίου, Κουλίδης, Τσιρλίδης και Λεκάκης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Στούμπος, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Καλτσάς, Σταύρου, Μαρουκάκης, Φαρινόλα, Ματσούκας. Έπαιξαν και οι Μιχελής, Μανέτα (υπό δοκιμή), Κουτρουμπής, Φουντουκίδης, Ντακόλ, Χαροντάκης, Δημητρίου, Ατματζίδης, Ντα Σίλβα, Σεμπέκος και Τσαουσίδης.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected