Κατηγορίες
Super League 1

Άρης vs ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 – Για 20′ ο Διούδης, βασικός ο Τζημόπουλος

Πολλή διάθεση, πολλές προσωπικές μονομαχίες, αλλά λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες είχε το φιλικό ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΣ Γιάννινα που διεξήχθη την Παρασκευή στο Κλεάνθης Βικελίδης και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Περίπου 5.000 φίλοι του Άρη έδωσαν το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από το πάθος των παικτών και των δύο ομάδων. Οι μεν γηπεδούχοι είχαν αρκετά καλή λειτουργία και ανάπτυξη, ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ τη φορά που βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, στο 48′, ο Γκέσιος νικήθηκε από τον Φέγκρους, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Καζναφέρης δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή προ κενής πλέον εστίας.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του, στάθηκε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε δις κοντά στην επίτευξη τέρματος. Στο 65′ ο Μιχαήλ έπιασε κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, αλλά είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις, ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά τον κεραυνό του Κεϊτά.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης (71’ Διούδης), Ασλανίδης, Γιαννίτσης (67’ Νταμαρλής), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (46’ Τσουκάνης), Καζναφέρης, Αγγελούδης (46’ Γκέσιος), Παπαστεριανός (85’ Αντωνιάδης), Σουνάς (64’ Κανούλας), Καραγιάννης (46’ Οικονομόπουλος), Ηρακλής (60’ Μαργαρίτης).

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Λίλα (62’ Κεϊτά), Βίλα (60’ Ντε Βινσέτι), Γεωργίου, Γιάκος (60’ Κολοβέτσιος), Μιχαήλ, Ντάσιος (60’ Μπράνα), Πάντος (82’ Κωστάκης), Πατσατσόγλου (81’ Αυγενίκου), Τζανής, Τζημόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected