Κατηγορίες
Football League - Super League 1

SCODA Ξάνθη vs Δόξα – Γελαδάρης, Βασιλακάκης βασικοί

Καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου (2-2) έδειξαν οι Ακρίτες στο φιλικό ματς του Σαββάτου (11/08) με τη Δόξα Δράμας. Οι Ακρίτες επικράτησαν 3-1 και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ.

Στο 11’ ο Μανώλης Μπέρτος από τα δεξιά έκανε την όμορφη σέντρα και ο Θόδωρος Βασιλακάκης πετάχτηκε στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας και σκόραρε με κεφαλιά κάνοντας το 1-0. Ο Ημαθιώτης χαφ σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι.

Στο 22’ ο Μαρκόφσκι από κοντά αστόχησε στην κεφαλιά. Στο 23’ και μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας, ο Σάντος Γκλέισον με εντυπωσιακό γυριστό σουτ σημείωσε το 2-0.

Στο 26’ το μακρινό σουτ του Μαρσελίνιο απέκρουσε δύσκολα ο Γουμάγιας. Στο 28’ η νέα κεφαλιά του Μαρκόφσκι πέρασε άουτ, όμως στο 33’ ο επιθετικός της SCODA Ξάνθη ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μαρσελίνιο ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το α’ μέρος έκλεισε με δύο σουτ από πλευράς SCODA Ξάνθη των Μάνταλου και Πλατέλλα.

Στο 58’ η προσπάθεια του Πλατέλλα ήταν άστοχη ενώ στο 75’ ο Ράνος από κοντά έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία. Στο 78’ ο Ρούσεφ απείλησε με μακρινό σουτ αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 80’ ο Ονουάτσι έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο. Στο 85’ ο Κάπελ με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-1 ενώ ο ίδιος έχασε καλή ευκαιρία λίγο αργότερα.

Ο Δημήτρης Γελαδάρης χάθηκε στη μετριότητα της Δόξας, ενώ και ο Πέτρος Καμινιώτης δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Βιβιανί.

SCODA Ξάνθη : Βιβιανί, Μπέρτο, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γκλέισον, Ντάνι, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Μάνταλος, Μαρκόφσκι. Έπαιξαν και οι: Λοντίγκιν, Φλίσκας, Ονουάτσι, Τριάδης, Αλτιπαρμακόφσκι, Ράνος, Δουμάνης, Κούτεβ, Τσαμούρης, Γκατσολάρι και Γούτας.

Δόξα Δράμας : Γουμάγιας, Χαλκιάς, Αγτζίδης, Ταραλίδης, Χιντασέλι, Σοϊλέδης, Κοντέων, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ιντζόγλου, Καμινιώτης. Έπαιξαν και οι: Δαύκος, Στεργιανός, Γκαρακλίδης, Κάσσος, Κανετίδης, Κοβάσεβιτς, Τσιμπλίδης, Σιάμπος, Τουνγκελίδης, Ρούσεφ, Κάπελ, Καπνίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected