Κατηγορίες
Super League 1

Άρης vs Βέροια (1-1) – Αήττητη και πάλι!

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Άρη με τη Βέροια στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην πρόβα τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μένοντας στο 1-1.

Σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, σκληρά μαρκαρίσματα και δυο ομάδες με αρκετή διάθεση, Άρης και Βέροια έμειναν στο 1-1 με τους δυο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μπελόν, που έδειξε και πάλι εξαιρετικά στοιχεία, ενώ ο Άρης ισοφάρισε στο 55΄με τον νεαρό Σουνά που έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για τον Άρη στο 3′ μετά το φάουλ που κέρδισε ο Σούνας από τον Χόσε Βιτόρ με τον Καπετάνο εκτελεστή αλλά τον Τριανταφυλλάκο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ στο σουτ που έπιασε πάνω στην κίνηση.

Το πρώτο σουτ για την Βέροια ήρθε στο 16′ με το μακρινό σουτ του Μπελόν για να μπλοκάρει ο Διούδης με τον τερματοφύλακα του Άρη να απομακρύνει στο 21′ με τα ακροδάχτυλα το κόρνερ του ποδοσφαιριστή της Βέροιας.

Απάντηση για τον Άρη στο 22′ με την ευκαιρία του Τριανταφυλλάκου με την μπάλα από το πλασέ του μετά την ασίστ του Καζναφέρη να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η Βέροια ωστόσο στο 31′ έκανε το 0-1 με τον Γεωργέα να έβγαλε την πάσα από τα δεξιά και ο Μπελόν αμαρκάριστος προ του Διούδη να έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του.

Ο Άρης στην πρώτη επικίνδυνη ευκαιρία του στην επανάληψη ευτύχησε να ισοφαρίσει σε 1-1 με από το εντυπωσιακό σουτ του Σουνά στο 55′ μετά την ασίστ του Καζναφέρη και τον 18χρονο να γιορτάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 18 γενέθλιά του.

Οι συνεχείς αλλαγές που ακολούθησαν έκοψαν τον ρυθμό του παιχνιδιού με την Βέροια να είχε την τελευταία ευκαιρία στο 81′ από το σουτ του Μπελόν έξω από την περιοχή του Άρη και τον Διούδη να διώχνει.

Άρης (Κατσαβάκης): Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης (Μαργαρίτης  46′), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (Κάνουλας 86′), Τριανταφυλλάκος (Γκέσιος 53′), Καπετάνος (Καραγιάννης 65′), Παπαστεριανός (Αντωνιάδης 86′), Σουνάς (Τσουκάνης 68′), Νταμαρλής (Οικονομόπουλος 46′).

Βέροια (Χάβος): Δασκαλάκης (Πέρεθ 46′), Γεωργιάδης, Καλογέρης, Χόσε Βιτόρ (Βεργώνης 83′), Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Μπελόν (Μενεντεθ 82′), Σνάουτσερν (Αμαραντίδης 79′), Γεωργέας (Μορένο 62′), Ιωάννου (Μπαργκάν 74′), Ολαϊτάν (Καλτσάς 75′).

Κάρτες: Γεωργέας (37′ κίτρινη)

Σκόρερ:  Σουνάς (55′ σουτ)Μπέλον (31′ σουτ)

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected