Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Νέα πρόσωπα, ελπίδα για το μέλλον!

Αρχή της νέας χρονιάς και για τους πρωταθλητές του Μακροχωρίου, που τη Δευτέρα 13/8 ξεκίνησε την προετοιμασία για τη συμμετοχή της φέτος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Παρουσία σύσσωμου του ΔΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Διονύση Βούλγαρη, το προπονητικό τιμ με επικεφαλής και φέτος τον Γιάννη Κερλίδη, τους παλιούς και νέους παίκτες, ξεκίνησε η καινούρια χρονιά με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.

Στην πρώτη συγκέντρωση το παρόν έδωσαν οι παίκτες που ανανέωσαν από το περσινό ρόστερ (Σταματέλος, Μπάκανος, Συμεωνίδης, Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης), ενώ απουσίαζαν οι Πιέτρα (στον “‘αέρα” η ανανέωση του καθώς έχει μπει “σφήνα” ο Βατανιακός να τον αποκτήσει) και ο Ξαγοράρης που βρισκόταν σε άδεια.

Πολλά όμως ήταν και τα νέα πρόσωπα, που έδωσαν άλλον “άερα” στην πρώτη αυτή προπόνηση, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς ήταν κάτω των 20 ετών!

Στην Ένωση επέστρεψαν οι Γιώργος Τσακαλίδης (21 ετών, ανήκει στην ομάδα, όμως για αρκετό διάστημα βρισκόταν στον Βόλο για σπουδές και δεν αγωνιζόταν) και τέσσερις παίκτες που δόθηκαν δανεικοί σε ομάδες του νομού : Τάσος Τσολάκης, Τάσος Τουρατζίδης, Στέλιος Σαχπαζίδης και Χρήστος Φέιν. Επίσης προωθήθηκαν από τη δεύτερη ομάδα οι Σακαλής και Ασλανίδης.

Αυτοί όμως που “έκλεψαν” την παράσταση ήταν οι μεταγραφές της ομάδας, ο ένας από τους οποίους αρκετά γνωστό όνομα, λόγω της σταδιοδρομίας και της εμπειρίας του σε υψηλό επίπεδο.

Ο λόγος για τον Πέτρο Σακαλή (φωτ), αμυντικό χαφ με παραστάσεις από όλα σχεδόν τα επίπεδα, αγωνιζόμενος σε Πανσερραϊκό (Β’ Εθνική), Θερμαϊκό, Αιγάλεω, Τυλυκράτη, Απόλλων Καλαμαριάς και Κιλκισιακό. Πρόκειται για έναν σκληροτράχηλο παίκτη, αρκετά καλό στο ψηλό παιχνίδι και παίζει πάντα με πάθος και δύναμη.

Επίσης, νέο μεταγραφικό απόκτημα για την Ένωση είναι ο Πασχάλης Καλούδης από τον Φίλιππο Μέσης. Ο 20χρονος δεξιός χαφ διακρίνεται για την ταχύτητα και την καλή του σέντρα, ενώ κατά γενική ομολογία θεωρείται από τους πιο πειθαρχημένους παίκτες στο παιχνίδι τους.

Τα άλλα τρία νέα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στην πρώτη συγκέντρωση του Μακρoχωρίου, προέρχονται από την ομάδα του Μακεδονικού και είναι όλοι κάτω των 20 ετών.

Ο λόγος για τους Στέλιο Μάλτο (18 ετών), Περικλή Βελλίνη (18 ετών) και Στέλιο Μαυριδόγλου (16 ετών). Όλοι τους θεωρούνται εξελίξιμοι παίκτες και οι πληροφορίες από Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για ταλέντα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του Μακροχωρίου Γιάννη Κερλίδη, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης μας εκμυστηρεύτηκε ότι η ομάδα έχει ολοκληρώσει δύο ακόμα μεταγραφές και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθούν. Ήδη όμως αναζητούνται δύο ακόμη περιπτώσεις, που θα “κλείσουν” τις μεταγραφές της Ένωσης για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected