Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

ΟΦΗ vs Ρούβας – Για 20′ ο Σπύρος Κοτζαχρήστος

Τη νίκη με 4-1 απέναντι στον Ρούβα πήρε ο ΟΦΗ με τον Σπύρο Κοτζαχρήστο να αγωνίζεται για 20 λεπτά περίπου στο τέλος του αγώνα. Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν ήδη 4-1 και δεν μπορεί να κριθεί για την απόδοση του. Πάντως ήταν το πρώτο φιλικό για τον 20χρονο αμυντικό και πήρε το “βάπτισμα του πυρός” απέναντι σε έναν αντίπαλο Super League.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Θανάσης Παπάζογλου ο οποίος στη φιλική αναμέτρηση της νέας του ομάδας με τον Ρούβα, κατάφερε να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 4-1.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ στο 13’ με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, για να έρθει λίγο αργότερα η ισοφάριση με τέρμα του Έκελμανς για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε εκ νέου στο 28’ με τέρμα του Μονιάκη. Ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά του Ροβύθη να βάλει το όνομά του στον πίνακα με τους σκόρερ κάνοντας το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κολιακουδάκη στην επανάληψη.

ΟΦΗ: Γουναρίδης (41′ Σαχσανίδης), Μονιάκης, Βάντο (52′ Κολιακουδάκης), Χαριτωνίδης (41′ Ζαχαράκης), Σόουζα (65′ Δαμιανάκης), Ροβύθης(41′ Ανωγειανάκης), Μπανούσης, Ζορμπάς (52′ Νύχταρης), Καπουράνης (56′ Παπαδιός), Παπάζογλου, Βιτώρος (41′ Χατζηκοσμάς).
ΡΟΥΒΑΣ: Λυράκης, Κίτσος, Τζιράκης, Κορδονούρης(70 Μπριλάκης), Ανυφαντάκης, Πετράς, Ταβλαδωράκης, Γκονζάλες, Έλκεμανς, Αντωνάκης, Φουκαράκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Καλομοίρης, Ιερωνυμάκης, Ντελία, Κορδονούρης (70′ Μπριλάκης), Σεντεμέντες, Χατζάρας (76′ Χαλκιαδάκης), Πετράς (55′ Λουμπάκης), Χατζηανδρέου, Σκουτέλης (72′ Κοτζαχρήστος), Χατζηγεωργαλής, Μαραγκάκης (72′ Παναγιωτίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected