Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ vs SCODA Ξάνθη – Από τους κορυφαίους ο Θοδωρής

 

Τη νίκη με 2-1 και μάλιστα με δεύτερη σερί ανατροπή στην Τούμπα, πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη, στο πρώτο του φιλικό με αντίπαλο ελληνική ομάδα, που αποτέλεσε και την πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης για τα play off του Europa League. Ανώτερος ο ΠΑΟΚ, έπειτα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς, χάρις σε τέρματα του Γεωργιάδη (71΄) και Δεληγιαννίδη (87΄) – Ο Ονουάτσι είχε ανοίξει το σκορ για τους Ακρίτες στο 48΄…

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Θοδωρής Βασιλακάκης ήταν δραστήριος, δημιούργησε για την ομάδα του αλλά πολλές φορές αμύνθηκε εξαιρετικά όταν χρειάστηκε.

Εξαιρετικοί οι «μικροί» του Γιώργου Δώνη (ο οποίος παρέταξε μία πειραματική ενδεκάδα, λόγω των πολλών απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει, αφήνοντας τους βασικούς του αμυντικούς στον πάγκο, ενώ έλειπαν και οι δύο βασικοί αμυντικοί χάφ, οι Γκαρσία και Λάζαρ), όπως και ο Λόρενς, αφήνοντας… υποσχέσεις με την εμφάνισή του. Αντίθετα πολλά τα προβλήματα για την Ξάνθη, η επιθετική γραμμή της οποίας «φώναζε» για ενίσχυση.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (Γιακουμής 46΄), Κωνσταντινίδης (Έττο 46΄), Ιντζίδης (Στάμου 56΄), Κουμάλο, Σταφυλίδης (Λίνο 46΄), Κάτσε, Παναγιωτούδης (Λόρενς 56΄), Φωτάκης (Κίτσιου 63΄), Ρομπέρ (Πόποβιτς 63΄), Γεωργιάδης (Δεληγιαννίδης 74΄), Γιάννου.

Ξάνθη: Λοντίγκιν (Λυμπερόπουλος 63΄), Μπαξεβανίδης, Γκλέισον (Γούτας 46), Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης (Τριάδης 84΄) , Πλατέλλας (Κούτεφ 78΄), Ντάνι (Γκατζολάρι 78΄), Μαρσελίνιο (Τορομανίδης 83΄), Ονουάτσι (Ράνος 67΄), Μαρκόφσκι (Αλτιπαρμακόφσκι 67΄ ).
Στον πάγκο: Τσαμούρης, Δουμάνις, Νάκας

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected